Lucrurile care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta

Daca lucrati cu norma intreaga, aveti sanse sa petreceti o mare parte din viata dvs. la birou. Tinand cont ca cel mai mult timp il petrecem la birou, o numim a doua casa. Nu o sa vii cu dulapul din baie, dar nici nu trebuie sa iti lipseasca strictul necesar din geanta. Ai nevoie de cateva elemente de baza care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta, pentru acele urgente minore.

  • Pila de unghii

Pentru ca ti se intampla des sa ti se rupa o unghie si sa te ia pe neasteptate, este bine sa fii pregatita si sa ai mereu in geanta o pila de unghii. Este deranjat sa tipi in birou „Are cineva o pila de unghii?“.

  • Oglinda

Simti ca exista ceva care te deranjeaza pe nas, dar intrebandu-l pe colegul tau daca ai ceva este putin ciudat. Pastreaza o oglinda in geanta, pentru a evita momentele jenante.

  • Crema de maini

O crema de maini este absolut necesara, pentru acele momente cand simti ca ti se crapa mainile.

  • Șervetele

De la un mic dejun rapid, in timp ce raspundeti la e-mailuri, la cana de cafea, spatiul dvs. de lucru poate deveni murdar foarte repede. Controleaza nebunia cu servetele umede, atat pentru mainile tale cat și pentru birou.

  • Ruj rosu

Buzele rosii sunt un salvamar. Intalnirea cu clientul de care ai uitat? Un strat liberal de ruj rosu si esti instantaneu pregatita.

 

Este important sa ai mereu ce-ti trebuie la indemana. Nu trebuie sa-ti lipseasca aceste elemente din geanta, daca vrei sa fii mereu pregatita pentru urgentele minore.