4 moduri practice de a deveni o versiune mult mai confidenta a ta

Sa fii increzator in propria persoana este mai usor de zis decat de facut. Iata patru metode care te vor ajuta sa capeti mai multa incredere in tine insati.

1.Meditatia

Permite-ti sa iti oferi timpul de a te concentra pe respiratie si introspectie, pentru a determina exact cum te simti intr-un anumit moment. Odata ce esti constienta de asta, vei sti care emotii te ajuta si care te opresc din a realiza un anumit obiectiv. Identificand exact ceea ce te face sa te simti intr-un anume fel te va ajuta sa intelegi ce declanseaza sentimentele negative si cum le poti schimba. De exemplu, daca un anumit cont de Instagram te face sa iti privesti dezaprobator trupul, opreste-te din a-l mai urmari.

2.Afirmatiile pozitive

Poate parea ciudat sa repeti lucrurile pentru tine insati in oglinda, dar acest truc functioneaza. Prin reeducarea mintii de a gandi in principal ganduri pozitive, incepi sa crezi acele cuvinte pe care ti le repeti. Incearca sa rostesti afirmatii precum: „Pot si voi reusi. Sunt responsabila de felul in care simt si astazi aleg fericirea. Sunt super-eroul meu. Nu ma voi compara cu altii.”

3.Recunostinta

Daca scrii lucrurile pentru care esti recunoscatoare, ai ceva la care sa privesti inapoi in perioadele mai grele. De asemenea, te vei concentra in mod activ asupra binelui din viata ta. Schimbarea perceptiei de la negativ la pozitiv iti permite sa experimentezi emotiile bune care te fac sa te simti mai increzatoare.

4.Vizualizarea

E timpul sa dai o forma concreta acelui board de pe Pinterest in care ai investit atata timp sa il creezi. Prin vizualizarea a ceea ce vrei sa fii, a vietii pe care vrei sa o traiesti, te vei apropia tot mai mult de constientizarea actiunilor pe care trebuie sa le urmezi pentru a-ti atinge telul. Aici increderea vine din a sti ceea ce vrei. Vizualizarea confera accesibilitate, o doza de real, aspiratiilor tale. Indiferent daca este vorba despre munca de vis sau o provocare fitness, amintindu-ti constant ce obiectiv ai iti va da impulsul necesar de a-l realiza.