Cum sa gasesti calea usoara cand te epilezi

Nu este nimic incredibil de complicat in ceea ce priveste utilizarea unui epilator. Este un proces destul de intuitiv. Exista doar cateva lucruri simple de care trebuie sa tineti cont atunci cand este vorba de a invata cum sa utilizati un epilator.

Primul pas este alegerea dispozitivului potrivit pentru dvs. Daca vrei sa aveti parte de rezultate foarte bune, este important sa alegeti un epilator bun, care sa raspunda nevoilor dvs. Cu ajutorul unui epilator potrivit, puteti sa va bucurati de o piele perfecta de pana la 4 saptamani.

Un alt pas important, care ajuta procesul epilarii este exfolierea. Folosirea unui scrub sau a unei manusi exfoliante pentru corp sunt optiuni foarte avantajoase, de pregatire a pielii pentru o mai buna epilare. Exfolierea este extrem de importanta daca doriti sa impiedicati cresterea firelor de par sub piele si un aspect destul de inestetic al pielii.

Este important sa va exfoliati pielea inainte de fiecare sesiune de epilare pentru a elimina celulele moarte ale pielii si dupa aceea o data la 2, 3 zile. Este o senzatie destul de placuta pe care o aveti cand exfoliati.

Folosire propriu-zisa a epilatorului nu este atat de complicata si nu necesita o pregatire in prealabil.

Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti aparatul la un unghi de 90 de grade fata de piele. Acesta este de fapt modul natural si confortabil de a-l tine. In al doilea rand, nu trebuie sa apasati pe piele, deoarece pensetele rotative vor prinde firele de par si le vor trage de radacina fara sa fie nevoie de un plus de apasare din partea exterioara. Asadar, nu este nevoie sa apasati epilatorul pe piele pentru a scoate firele de par.

Pentru un proces de epilare mai putin dureros, este indicat sa tineti pielea intinsa. Acest obicei ajuta la durere si este cheia unei epilari eficiente. Mai mult, in felul acesta, eliminati riscul de a va prinde pielea si implicit diferitele accidentari.

Intotdeauna trebuie sa epilati impotriva directiei de crestere a parului. Este recomandat sa nu va grabiti sa treceti peste anumite zone, deoarece parul va fi taiat la suprafata pieleii, in loc sa fie tras din radacina.

In timp ce va epilati, puteti sa ascultati playlistul preferat si veti simti ca timpul trece mai repede.

Epilarea doare, dar daca urmati sfaturile potrivite, puteti sa alegeti varianta mai usoara si mai putin dureroasa. E important sa stiti ca firele de par, cu cat sunt mai scurte, cu atat mai putin durerosa va fi epilarea. Asadar, pentru a trece peste experienta de durere, puteti sa urmariti felul in care va creste parul si sa va epilati la intervale regulate de timp. Alegerea momentului este la randul sau foarte relevanta. Astfel, este mai indicat sa va epilati noaptea daca doriti sa aveti parte de o experienta mai putin dureroasa.

Puteti face un dus inainte de epilare sau sa alegeti un epilator care poate fi folosit si sub dus, fapt ce va reduce din durere. Un lucru este cert, folosirea unui epilator este ideala daca vreti sa va bucurati de o piele fina, lipsita de par pana la cateva saptamani.