Cum a ajuns Lesley-Ann Brandt in forma atat de rapid dupa nastere

Cand Lesley-Ann Brandt a sosit intr-o crapatura alba si leganandu-se la coperta ei WH, care a fost la inceputul acestui an, fiul ei, Kingston, avea doar sase luni si jumatate. Crazy, nu? Dar acel abdomen nu s-a intors doar pe cont propriu. Lesley-Ann a urmat un program riguros de antrenament, toate in timp ce a filmat spectacolul de televiziune Lucifer si alapta! In interviul ei de acoperire exclusiv, ea impartaseste unele dintre secretele ei de pierdere a greutatii dupa sarcina.

1 / Nasterea naturala
Lesley-Ann a avut norocul sa nu aiba complicatii cu sarcina sau cu nasterea fiului ei, ceea ce ar fi fortat-o sa aiba o sectiune cezariana. Cezariana in aceste zile poate fi o operatie de rutina care de obicei se termina in cateva minute, dar este totusi o interventie chirurgicala. Ai ramas cu o rana care trebuie sa se vindece, ceea ce ar putea intarzia revenirea la exercitii.
2 / Alaptarea
In timp ce recunoaste ca nu toate mamele pot sa-si alapteze bebelusii, Lesley-Ann este un avocat urias pentru alaptare, daca poti. „Am mancat curat, dar sincer, cel mai mare lucru din toate cele care m-au ajutat a fost alaptarea”, spune ea. „Fa-o daca poti. Poate fi foarte inconfortabil la inceput, dar este foarte bine pentru copil si pentru tine „.

3 / Ai grija de corp in avans
Unul dintre motivele pentru care Lesley-Ann a putut sa se intoarca la fitness atat de repede este ca a fost mereu in forma – a facut sport la scoala si a urmat antrenamentele in mod regulat inca de atunci. In timpul sarcinii, ea a continuat sa faca miscare plimbandu-se in fiecare zi, chiar pana la nastere. „Nu a fost pentru a ma pastra in forma, intr-adevar, dar pentru a mentine uterul meu puternic,” spune ea. „Produsul secundar, desigur, este ca ramai activ.”
4 / Fa ce poti
Lesley-Ann a asteptat sase saptamani inainte de a se intoarce la formatorul ei, Paolo Mascitti. Si a inceput incet. „Corpul tau se vindeca cateva luni dupa nastere, asa ca era important sa-mi amintesc asta”, spune ea. Ea a inclus, de asemenea, yoga fierbinte si Pilates pentru a consolida podeaua pelviana. „Este esential pentru mamele care au nascut pe cale naturala”, spune ea.

5 / Au un scop
Lesley-Ann are grija sa sublinieze ca recuperarea ei rapida a fost pentru ca avea un scop, acela de a reveni la lucru – era in fata camerei inainte ca Kingston sa aiba doua luni. Asta a fost important pentru ca a ajutat-o ​​pe Lesley-Ann sa se concentreze pe a-si face timp pentru ea insasi intre indatoririle mamei.