Program TV dat peste cap

Mi se pare mie sau de la sarbatorile de iarna, programul TV s-a cam dereglat?

Eu stiam ca, doar vara au concedii si iarna programul ar trebui sa fie normal, dar mai pe toate canalele pe care le am eu in grila de la Romtelecom, programul s-a dereglat rau.

Si cand vreau sa vad un film, parca nu gasesc pe niciun program. Ba o gramada de seriale inclusiv pe HBO, ba incep toate deodata, deci aiurea.

PRO TV-ul a sistat episoadele din serialul Las Fierbinti, dar cu ce motiv nu stiu, dar am vazut ca au inceput sa bage mai nou episoade in reluare, incepand de la primul episod.

Vizitatorii unui site de a-l meu, vizionau des 2 emisiuni pe Kanal D, una nu mai este de loc si una este la o ora nepotrivita. Scriam articole despre aceste doua emisiuni si aveam multi vizitatori.

Singura emisiune care ma incanta ca revine in forta, este Plasa de Stele, emisiune la care chiar ma distrez si se pare ca reincepe astazi de la 20:30.

Antena a inceput tare cu showul de bucatarie Top Chef, era luni seara de la 20:30, dar uite ca l-au mutat si pe ala sambata de la 22:30, o ora total aiurea.

Aveam o multime de vizitatori care urmareau Pariu cu Viata pe site-ul de emisiuni tv dar a disparut si serialul asta asa din senin si nimeni n-a anuntat nimic.

Noroc ca nu mai e mult si incepe Romanii au Talent, show care v-a vizionat de o multime de lume, deci si cei care vor scrie despre asta vor aduna vizitatori pe site-urile lor.