Ofer comentarii sau link-uri Dofollow pe bloguri contracost

In trecut am inceput o pagina pe acest blog, unde ma gandeam sa adaug bloguri dofollow pentru a va putea face o lista cu bloguri de acest gen, unde sa va puteti adauga comentarii.

Am pus blogul povestim.info si asa a ramas pentru ca nu am mai avut timp de ea. Am mai avut tendinta sa o termin, dar ma tot uitam pe dofollow.ro si am vazut ca majoritatea blogurilor nu mai sunt dofollow, adica oamenii sterg tagul nofollow pana cand aduna o serie de comentatori si apoi brusc pun nofollow pe link-ul de la numele comentatorului crezind ca ne vor pacali si vom comenta in continuare.

Asta m-a dezamagit si m-a facut sa nu mai termin pagina aia si sa nu ii mai dau mare importanta.

Pagina am creat-o in 7 Aprilie 2012 si de atunci m-am tot chinuit si mi-am facut propria mea lista de bloguri dofollow la care au contribuit multe nopti nedormite, verific acele bloguri in fiecare zi si imi fac update la lista.

In general am gasit bloguri care uite ca din Aprilie si pana in ziua de azi sunt tot Dofollow, dar lista mea nu se opreste aici, adaug 1-2 bloguri pe saptamana in ea.

De aceea m-am gandit sa ofer spre vanzare comentarii pe astfel de bloguri dofollow, prin care primiti backlink-uri dofollow, si mai mult de atat unele dintre ele, va vor afisa site-ul si in sidebar daca comentez des acele bloguri.

Comentariile sunt la subiect cu articolele de pe blog, sunt de dimensiuni medii, adica daca am ce scrie in comentariu, pot sa scriu si cate 150 de cuvinte ceea ce e extraordinar pentru Google.

Voi incerca sa folosesc cuvinte din nisa site-ului tau in comentarii, adaptate la subiectul articolului pentru a a vea un impact si mai mare asupra link-ului.