Best Studios a fost premiat pentru excelenta in videochat

In Romania, videochatul este o industrie care se bucura de foarte mult succes, fiind recunoscuta si peste hotare. Performanta este recunoscuta si in videochat, iar Best Studios a reusit sa-si adjudece premii importante care ii garanteaza statutul de lider in domeniu. Asa cum exista premiile Grammy, Oscar si Nobel, si in videochat exista evenimente de mare anvergura unde sunt dedicate premii pentru cei care reusesc sa-si faca vizibila prezenta in aceasta industrie.

Anul 2017 a inceput in cel mai bun mod posibil pentru Best Studios, prin recunoasterea meritelor sale in industria videochatului. Studioul este recunoscut la nivel international pentru profesionalismul de care da dovada si pentru superioritatea in domeniu. Astfel, in urma participarii la unul dintre cele mai exclusiviste si mai importante evenimente din industrie, Lalexpo, Best Studios a castigat doua premii foarte importante. Acesta a fost desemnat cel mai bun studio de profil din lume, iar unul dintre modelele Best Studios a fost desemnat Best Social Media Star.

Best Studios este faimos pentru recrutarea modelelor de succes pe care le-a ajutat sa le dezvolte si care au reusit sa atinga un nivel profesional superior, acestea fiind rasplatite cu premii la cele mai importante competitii. Diana, unul dintre modelele Best Studios s-a remarcat in cadrul celui mai cunoscut festival din industria videochatului, Ynot Awards Gala, care s-a tinut la Praga. Modelul a reusit sa le invinga pe celelalte competitoare si a obtinut marele premiu Best Live Cam Model Studio la cea de-a 7-a editie a festivalului. Aceasta este doar una dintre dovezile care atesta profesionalismul modelelor Best Studio care reusesc sa atinga performante incredibile in cel mai scurt timp.

Best Studios poarta numele unuia dintre cele mai bune si mai de succes studiouri de videochat din Bucuresti care colaboreaza cu modele de top si reuseste sa se impuna in aceasta industrie de divertisment dedicat adultilor. Investitia in echipamente, locatii, traineri specializati si modele i-au adus studioului titulatura de „The Best”, acesta reusind sa isi creeze o imagine puternica, recunoscuta la nivel national si international.

Best Model la studio de videochat

Asa cum a mentionat si modelul in cadrul festivalului, echipa este principala responsabila de acest succes. La Best Studios, cel mai performant studio de videochat din tara, echipa de profesionisti iti pune la dispozitie cele mai bune servicii pentru a deveni un adevarat profesionist. Trainerii specializati, sfaturile si recomandarile, satisfactiile materiale, investitia in imagine si toate bonusurile oferite de studio fac parte din pachetul perfect care iti asigura un parcurs ideal in aceasta industrie.

Best Studios a dat nastere unei revolutii in aceasta industrie a videochatului iar rezultatele confirma excelenta in acest domeniu in care competitia este atat de acerba. Studioul a gasit reteta succesului si a reusit sa-si motiveze modelele si echipa sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru a atinge un nivel superior.

Desi la inceput au existat prejudecati, videochatul a devenit un domeniu foarte cunoscut in tara noastra si este privit diferit de cei care obisnuiau sa il considere un subiect tabu. Dovezile sunt graitoare pentru profesionalismul care caracterizeaza echipa Best Studios Romania. Aici, tinerele modele fac o adevarata cariera, devin independente si lucreaza intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa de persoane dedicate care mizeaza pe seriozitate, implicare si performanta.