Tendinte in 2017 – Ceasurile Guess de dama

Ceasurile Guess sunt o alegere foarte buna pentru orice iubitor de ceasuri. Veti constata ca veti face o alegere foarte buna apeland la aceste ceasuri. Compania Guess a fost fondata in anul 1981. Aceasta afacere a inceput cu producerea si comercializarea jeansilor. Pe masura ce timpul a trecut, ea a devenit unul dintre cele mai renumite branduri din lume. Campaniile de promovare a produselor acestei companii s-au bucurat mereu de o apreciere foarte mare. In perioada anilor 1985 apar renumitele print-uri alb negru. Aceste printuri au fost premiate cu nenumarate premii Clio. In anul 1983 au fost lansate primele ceasuri Guess. Brandul se extinde in aceasta perioada si pe piata din Europa.

Guess se caracterizeaza ca fiind o firma ce pune accent pe tinerete, senzualitate, incredere in sine, socializare, distractie si indrazneala. Un ceas Guess original reprezinta toate aceste lucruri. Exista multe persoane foarte cunoscute ce au devenit ambasadorii acestei firme. Multi barbati sunt atrasi de aceasta firma pentru faptul ca ceasurile vandute de aceasta pun accent pe functionalitate, dar si pe calitatea materialelor atent selectionate. Femeile se decid sa opteze pentru firma Guess pentru design-ul si culoarea ceasurilor. Carcasa unui ceas Guess de dama si nu numai este alcatuita din otel inoxidabil. De asemnea, trebuie sa mai stiti ca geamul este realiaat din mineral si plastic.

Cadranul ceasului are un afisaj analog – digital pentru unele modele, fiind confectionat din cristal sau fibra de carbon, pentru altele. Cureaua poate fi aleasa in functie de gustul fiecaruia. Aceasta poate fi realizata din material sintetic, rasina, piele sau cauciuc. Exista mai multe categorii de ceasuri Guess dama dintre care puteti alege. Veti constata ca sunt ceasuri pentru toate gusturile. De exemplu un ceas dama Guess Ladies Jewelry este caracterizat prin feminitate si modernitate. Acesta are un design sofisticat, iar culorile sunt mereu in trend. O alta categorie este Dress Steel. Aceste ceasuri au carcasa si bratara din otel inoxidabil.

Aspecte interesante despre brandul Guess

Ceasuri de la Guess

In anul 2004 se sarbatoresc 20 de ani de la infintarea acestei firme. In acest an sunt aduse pe piata ceasuri Guess unice de dama, care se remarca prin frumusetea lor. In anul 2009 se serbeaza 25 de ani de la aparitia acestei firme, iar in 2010 produsele Guess ajung sa fie comercializate in peste 1300 de magazine din intreaga lume. Guess devine astfel un brand international, iar persoana care opteaza pentru un ceas Guess de dama va face o alegere foarte buna, aceste ceasuri fiind foarte apreciate.