Ne uitam la Romanii au talent?

Nu demult, povesteam despre mentalism, lucru pe care l-am auzit prima data la Romanii au talent. Asta a fost anul trecut cand Cristian Gog a castigat acest show si mie chiar mi-a placut.

Totusi, parca nu a trecut asa mult timp, sau mi se pare mie si uite ca Romanii au talent revine din nou cu cel de-al treilea sezon la Pro TV, in aceiasi forma ca si anul trecut, adica tot Smiley si Bartos ca si prezentatori, iar Andi, Mihai si Andra alcatuiesc juriul.

In sezonul trecut parca mi-am dorit sa castige mai multe persoane, mai tin minte ca era un dansator care mi-a placut foarte mult, dar si alte momente, iar pe de alta parte eram ferm convins ca o sa iasa invingator Cristian Gog.

Anul asta parca nu au facut asa de multa reclama pentru sezonul 3 care de astazi incepe si cred ca va dura vreo 2 luni bune. Eu cu siguranta am sa ma uit la toate episoadele daca o sa-mi permita timpul pentru ca sincer, imi chiar place aceasta emisiune, cel putin partea cu preselectiile unde te poti si distra de unul, altul.

Diseara particip la webinarul despre care v-am povestit aici iar pe urma ma gandesc destul de serios sa creez o aplicatie Facebook, care sa aiba legatura cu Romanii au talent si posibil sa aiba succes, iar pe urma o sa pot sa o folosesc pentru serviciile de promovare pe Facebook, binenteles customizata pentru fiecare client in parte.

Acum intrebarea mea este daca o sa va uitati la Romanii au talent, sezonul 3?