Ce faci ca sa ai succes cu un concurs pe Facebook?

Am vorbit zilele trecute despre un subiect pe care ne tenteaza pe noi toti ce care dorim sau suntem mici interprinzatori si anume despre concursurile pe Facebook.

Mai precis cautam un raspuns la simplul fapt ca toata lumea ne sfatuieste sa facem concursuri pe Facebook dar nimeni nu vine sa ne dea cateva sfaturi.

Bun, am aflat cate una alta despre concursuri, am si scris in articolul pe care l-am link-uit mai sus dar am ramas putin bizar la strategia de contorizare a acestor concursuri despre care nu prea se vorbeste deschis. Probabil e ca si in SEO, cel care stie bine si vrea sa ajute pe restul scapa din gura doar o jumatate de secret, pentru ca altfel n-ar mai fi si asta un Business.

Lasand astea la o parte, in aceasta seara sunt destul de bucuros pentru ca tocmai am aflat ca cineva vrea sa ne spuna mai multe despre concursurile pe Facebook, si m-am inscris gratuit la un Webinar, care v-a avea loc vineri 17 februarie de la 20:00.

Abia astept sa aiba loc si cu siguranta dupa ce voi urmari cu atentie informatiile prezentate acolo, doresc sa deschid primul meu concurs pe o pagina din domeniul Fashion, activa in 2parale.

Tu nu vrei sa afli mai multe informatii despre concursurile de pe Facebook?

Iti recomand sa te inscri in mod gratuit la acest Webinar si cu siguranta vei afla ceva bun, parerea mea este ca si un singur lucru daca aflu in plus o sa ma ajute pe viitor.