Black Friday mai devreme la Emag si Flanco

Emag si Flanco tocmai ce au anuntat ca la ei Black Friday se tine defapt pe 22 Noiembrie si nu pe 29 cum tine toata lumea din tara asta si nu numai.

Pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, mai ales ca mi-am pus in plan sa-mi cumpar un televizor de Black Friday, iar daca la Flanco se tine mai repede cu atat mai bine.

Sunt doua lucruri pentru care astept anul acesta Black Friday si are legatura cu televizorul Philips 32PFL3008H pe care vreau sa mi-l cumpar:

  1. Urmaresc acest produs de mai bine de-o luna sa vad modificarile care apar asupra pretului, pentru a ma convinge daca Black Friday la Emag si Flanco este o pacaleala sau nu. In acest moment televizorul costa 1099 LEI cu o reducere inclusa. Pretul vechi era de 1199 lei. Deci astept o oferta mai mica de 1099 LEI. Daca nu v-a fi, iar pretul initial v-a fi mai mare de 1199 LEI, atunci am convingerea ca BLACK FRIDAY pentru Romania este o pacaleala.
  2. Al doilea lucru pentru care astept Black Friday este chiar pentru ca vreau sa-mi i-au un televizor la pret redus, indiferent ca e Emag, Flanco, sau alt magazin.

Ce parere am eu despre „tactica” cu Black Friday ?

Am si subliniat smecheria pe care consider eu ca au analizat-o bine cei de la Emag si FLanco, cu aceasta ocazie si consider ca au mutat data evenimentului cu doar doua saptamani inainte de eveniment doar pentru a atrage castiguri mai mari. In primul rand cei conectati mai tot timpul la newslettere, mailuri, alerte, etc vor afla in timp util si vor cumpara produse pe 22 Noiembrie, iar marele castig al celor doua companii va fi tot pe 29 Noiembrie, cand majoritatea oamenilor stiu cu adevarat ca atunci este BLACK FRIDAY adevarat, si vor cumpara produse tot de la ei, insa la preturi fara reducere!!!

Eu consider ca cel care a gandit strategia aceasta de marketing, a gandit-o foarte bine si a pus-o la punct cu mult timp in urma tocmai pentru a atrage cat mai multi clienti, fiindca erau tot felul de zvonuri, ba ca emagul a largit spatiul de depozitare cu nu stiu cate hectare, ba ca emagul a cumparat servere de cateva sute de mii de roni, etc.

Imi recomandati alt televizor cu ocazia acestui eveniment?