Am vazut filmul Intalnire cu Joe Black

Chiar daca am destul de putin timp liber, dupa ce ma intorc de la servici, ma ocup de online dar seara mai rup cateva ore si ma mai uit la cate o emisiune sau la cate un film.

Nu sunt un fan al filmelor, de aceea de cele mai multe ori cand imi place un film sau un actor nu prea le retin mult timp numele.

Asa s-a intamplat si aseara, am deschis TV-ul pe nustiu ce canal si il vad pe un actor preferat, nu am vazut multe filme cu el dar cate le-am vazut toate mi-au placut.

Cum am zis si mai sus, binenteles ca nu i-am retinut numele dar fiindca stiam ca imi plac filmele in care este prezent l-am urmarit. Uite ca il aveti in poza si am aflat si ca se numeste Anthony Hopkins! 

Filmul care l-am vazut aseara se numeste Intalnire cu Joe Black si inca de la inceput ma gandeam ca o sa fie un film horror, sau unul plin de suspans. Nu a fost chiar asa, a fost un film bun, dar desi eu ma asteptam sa ma sperie acest actor, am ras destul de mult.

Cand ii vad figura mi-l amintesc perfect dintr-un film cu ceva exorcizari sau altul in care era psihopat. La un astfel de film ma asteptam dar chiar daca Intalnire cu Joe Black nu a fost in acest gen este un film super in care moartea intra in chipul unui om si vine dupa el pentru a-l duce in lumea cealalta.

Lucrurile se schimba deoarece el era un om important de afaceri, avea intalniri si sedinte cu oameni importanti, da moartea, numita Joe era prezenta dupa el peste tot. Membrii sedintelor incep sa creada ca pritenul Joe este putin si il influenteaza pe Anthony, in film numit Bill.

Hai ca nu mai are rost sa va scriu, multi cred ca ati vazut deja filmul, iar altii daca nu l-ati vazut e bine sa-l vedeti voi fara sa vi-l mai descriu eu si sa stric surpriza.

Am sa mai caut ceva filme interesante cu omul asta pentru imi place prea mult stilul lui.

Voi ce filme ati mai vizionat cu Anthony Hopkins?