Jocurile pe telefon, vechiul obicei al adolescentilor

Cei mai multi dintre cei care au un telefon mai performant sau chiar un smarthphone vor sa se joace pe telefon. Se gasesc multe jocuri pentru telefon pe internet, unele mai distractive altele mai putin.

Un site de unde puteti descarca jocuri pentru telefon este Jocuri cu Zombie, un site unde selectati telefon vostru si veti gasi aplicatii si jocuri compatibile cu el. Este un mare avantaj fiindca nu mai trebuie sa testati voi jocurile si va ajuta mult. Sunt compatibile majoritatea telefoanelor, din cate am incercati toate au fost compatibile.

Sunt si site-uri care pot fi accesate direct de pe telefon, site-uri care au un design asemanator, dar foarte utile si cu multe jocuri pe care sa le descarcati. Pe aceste site-uri puteti gasi si programe, imagini, videoclipuri, muzica sau chiar telefon pentru anumite telefoane.

Puteti gasi jocuri din mai multe categorii, jocuri cu masini,jocuri de strategie, jocuri puzzle sau multe altele. Site-urile sunt usor de folosit si fisierele vor si descarcate direct in telefon si o viteza destul de mare.