Dovada ca Hostmonster este “The Best”

De randul anilor, de cand ma ocup de site-uri in mod mai serios, am folosit doua mari companii de hosting. Prin 2009 mi-am luat primul pachet de hosting de la Hostmonster, care costa ca si acum cred, 10$ pe luna, nelimitat.

L-am folosit foarte frumos pana in 2012, cand am mai cumpaarat pe langa Hostmonster si un pachet de la Hostgator pentru ca deja aveam peste 30 de site-uri, unele cu trafic si de peste 10.000 unici pe zi si nu mai facea fata singur doar Hostmonster-ul.

Atunci le-am impartit pe cele mari cam egal, atat pe Hostmonster cat si pe Hostgator pentru a reduce consumul de resurse si a se misca mai bine.

Tin minte caci cu cei de la Hostgator aveam unele probleme cand crestea traficul semnificativ si ma tot ciondaneam cu cei de la Support prin mailuri.

Anul asta, daca nu am mai avut asa mult timp pentru site-uri le-am redus drastic, nici n-am mai castigat foarte mult din ele tot din cauza timpului zic eu si a venit momentul sa reduc si din costuri.

Asa ca prin Iunie, am decis sa renunt la pachetul de la Hostgator, deci am ramas doar cu Hostmonsterul pe care am pana in 10 domenii.

De vreo doua luni ma ocup puternic de promovarea unui site si aseara am ajuns la performanta de a avea 230 de useri simultan pe site si de aceea zic ca Hostmonster-ul este “The best” pentru ca nu a picat, toate domeniile imi functionau.