Review de 2016

Regulile sunt simple. Totul începe cu CEA/CEL mai CEA/CEL :

AMINTIRE din 2016 : Nu mă pot decide. Sunt prea, prea multe, dar cu siguranţă nu o să uit vreodată superba nuntă a fratelui meu.

ÎNVĂŢĂTURĂ din 2016 : Merg mai departe şi nu privesc înapoi.

CACEALMA din 2016 : Când ne-am strâns 4 oameni mincinoşi (că uneori mai trebuie să şi mint, în numele “onoarei”), ţoţi la un loc. S-a lăsat cu scandal şi ţigănii ca-n poveşti… Deh, soarta!

DORINŢĂ (îndeplinită sau nu) din 2016 : Am reuşit să trec cu brio în anul III de facultate. Înainte de a reuşi asta, îmi exersam speechul pentru maică-mea, în care îi explicam cum am fost neîndreptăţită şi trebuie să repet anul II…

BANC din 2016 : Ce vor să se facă oltenii când cresc mari? – Timişoreni/ Bănăţeni!!! (fără supărare, mie chiar îmi plac oltenii!)

ZI din 2016 : De fapt, sunt două zile. 14 şi 15 iulie. Ştiu io de ce…

PETRECERE din 2016 : prima a fost de ziua mea. La o cabană lângă un lac, cu grătare şi diverse beuturi. Ne-am petrecut până a doua zi. Şi m-am simţit fericită. A doua, a fost petrecerea de la nunta fratelui meu. În viaţa mea n-am văzut 200 de persoane să danseze atât de sincronizat pe Menaito…

CADOU din 2016: Vă povestesc de “el” în postul următor …

GREŞEALA din 2016 : M-am încurcat cu cine nu trebuia. Dar am eu un talent desăvărşit la a face asta, so it’s okay…

PORŢIE DE RÂS din 2016 : M-am întreţinut cu vlogul lui Ray William Johnson.

MÂNCARE din 2016 : Un platou plin ochi cu… fructe de mare, un soi de peşte care se găseşte doar pe coasta Turciei, cartofi prăjiţi, legume la discreţie şi un sos alb.

PERSOANĂ pe care ai întâlnit-o în 2016 : De fapt, sunt mai multe persoane; o prietenă din copilărie, pe ea am reîntâlnit-o şi momentan locuim împreună în Timişoara; un nenea care tot m-a supărat de când l-am întâlnit, da-l iert, că-i simpatic el aşa; un domn foarte deosebit, e unul dintre fondatorii asociaţiei din care fac eu parte. Şi nu în ultimul rând, Alexandru.

COMPLIMENT din 2016 : “Ăla-i blogul tău? E tare mişto!” – e vorba de fostul blog aici, dar na.

ACCESORIU din 2016 : Laptopu’ meu sănătos.

VIS (nocturn) din 2016 : A avut loc acum o lună. Am visat 4 nopţi consecutive cum mă întâlnesc din greşeală cu un nenea, într-o cafenea. După care mă trezeam.

CĂLĂTORIE din 2016 : Turcia. Frumos, mă, frumos!

CARTE din 2016 : Un veac de singurătate, de Gabriel García Márquez.

ANIMAL din 2016 : căţeluşa mea, pe care mi-au furat-o, din rasa Samoyed Canadian.

FILM din 2016 : Get Him to the Greek! N-a fost cel mai cel film al anului 2016, dar îmi amintesc cum l-am vizionat singură şi am râs cu lacrimi. Tot singură.

PROSTIOARĂ din 2016 : Am făcut baie în piscina unui hotel, după ora 00:00, goală. Întotdeauna mi-am dorit să văd cum e. Şi nu vă imaginaţi alte prostioare, că eram singură.