Cat de greu este sa te lasi de fumat

Doriti sa stiti cum sa renuntati la fumat – dar banuiti ca este imposibil?

Pentru a va usura munca va vom expune modalitatile prin care nu veti putea renunta la fumat:

Grupuri de sprijin
Daca sunteti persoane timide astfel de grupuri nu va vor ajuta cu nimic. Cel mai probabil nici nu veti merge la intalnirile grupului si veti fuma in continuare.

Acupunctura
Acupunctura presupune un set de tehnici care folosesc punctele ergetice ale corpului. Stimulezi aceste puncte prin atingerea lor cu varfurile degetelor – atingand literalmente energia proprie a corpului si puterea vindecatoare. Din pacate, pentru majoritatea persoanelor nu functioneaza.

NRT (guma, plasture, spray, pastile)
Terapia prin inlocuirea nicotinei cu alte substante care ar putea pacali creierul este inutila. Nu doar ca veti irosi bani pe gume si plasturi, dar veti simti in continuarea nevoia sa fumati.

Medicamente
Medicamentele va pot schimba starea de spirit si este foarte periculos daca le luati fara prescriptie medicala.

Hipnoza
Majoritatea persoanelor nu au incredere in hipnoza. Daca va numarati printre ele, dati-ne voi sa intrebam: de ce va mai irositi timpul?

 

Lasatul de fumat cu siguranta nu este usor si presupune multa munca si rabdare. De multe ori apare pur si simplu de la sine, printr-o repugna incontrolabila fata de obieceiul pe care pana mai ieri il faceati impulsiv. Alteori, orice metoda ati incerca, fumatul va urmareste pentru tot restul vietii. Recomandarea noastra este sa porniti tratamentul plini de incredere si optimism. Ganditi-va de doua ori la toate efectele negative ale fumatului si la efectele pozitive aparute odata cu renuntarea la acest obicei nesanatos. Va dorim mult succes!