Cum sa iti gasesti partener de sala

Imaginați-vă acest lucru: Vă aflați în pat, dormiți liniștit, când alarma dvs. vă explodează și vă rupe din zona de vis. Voi vă răsuciți și vă lăsați amăgiți. Este 6 a.m. Ați planificat să mergeți la sala de gimnastică înainte de azi … dar sunteți atât de obosit.

Acum, imaginați-vă același scenariu, dar ați făcut un plan de întâlnire cu cineva. Energia crește, poate vă dă chiar ponturi despre cum să vă îmbunătățiți antrenamentele.

Aceasta este puterea unui partener. Beneficiile se extind dincolo de controlul momentan al responsabilității: persoanele care au întreprins un program de antrenament pe o pereche au avut o rată de abandon de 6%, comparativ cu 43% pentru cei solo, a constatat un studiu.  Sportul cu un prieten potrivit, dar există și alte modalități de a îmbrățișa iubirea pentru fitness. Indiferent cine, ce, când, sau în cazul în care echipa în sus, veți obține ambele rezultate importante și va consolida legătura. Win-win, win-win.

Iată cum să profitați la maximum de orice situație.

Ai un prieten cu care vei lucra tot timpul, dacă doar ați trăi în continuare în același oraș? Ei bine, acum este mai ușor ca oricând să mențineți o relaie de antrenament atunci când sunteți la distanță de mile. Și acest parteneriat pe distanțe lungi (în care rămâi responsabil prin mesaje text, prin FaceTime în timpul antrenamentelor sau prin conectarea la aceeași clasă de streaming) poate fi la fel de eficientî ca și întâlnirea în persoană.

Nu ai un prieten amator? Nu-l transpirați. Descărcați o aplicație pentru fitness pentru a vă transforma sesiunile solo într-un joc interactiv care vă permite să participați la grupări în timp real și să călătoriți cu oameni din întreaga lume prin intermediul unui avatar. Sau puteți să vă alăturați unei aplicații sociale pe care puteți să vă împărtășiți și să verificați datele de alergare și de ciclism ale altor persoane, pentru a vă bucura puțin de conexiune și de concurență sănătoasă ori de câte ori doriți (sau aveți nevoie) de ea.