Anvelopele garanteaza calitatea fiecarui drum in parte

Daca aveti posibilitatea sa investiti in masina dumneavoastra, unul dintre lucrurile la care trebuie sa va ganditi este un nou set de anvelope. Acestea sunt un plus adus unei masini dar o sa faca si experienta sofatului mult mai placuta si mai sigura.

O alegere buna sunt anvelopele Bridgestone, deoarece sunt fabricate de o firma cu renume mondial si traditie in acest domeniu, tara de provenienta fiind Japonia. Intre anii 2008 si 2010, aceasta companie a avut exclusivitate in livrarea de anvelope pentru toate cursele de Formula 1, fiind astfel lider in aceasta piata.

Create in specificul spirit japonez, anvelopele Bridgestone produc un zgomot foarte redus in timpul mersului si cauciucul folosit in crearea lor este ecologic. Sunt specializati si in producerea de anvelope pentru masini 4X4, dar si pentru camioane sau industria aeronautica. La fel ca si oricare alta companie care se respecta, Bridgestone produce anvelope pentru toate sezoanele si tipurile de teren. Puteti avea totala incredere in siguranta pe care o ofera anvelopele de iarna Bridgestone dar si in stabilitatea si aderenta cauciucurilor de vara.

O multime de masini cu marci de renume sunt echipate din fabrica cu anvelope Bridgestone. Printre ele se numara: Toyota, Skoda, Seat, Opel, Alfa Romeo, BMW, Aston Martin, Honda, Nissan si Renault. Este bine ca atunci cand faceti cumparaturi de pe piata auto pentru masina dumneavoastra sa intelegeti ce cumparati. In cazul anvelopelor situatia sta in felul urmator. Intr-o descriere mai simpla, cauciucul este cel care in interior are un spatiu plin cu aer comprimat. Acest aer, desi nu pare asa de important, sustine toata greutatea masinii. Anvelopele joaca un rol foarte important in manevrele de franare, in viraje si actioneaza ca un amortizor care pe langa suspensiile masinii pentru a absorbi socul provocat de imperfectiunile drumului.

Pe partea exterioara a fiecarei anvelope o sa gasiti un cod alfanumeric care reprezinta masurile. Unii producatori aleg sa dea indicatii si despre capacitatea de sustinere a greutatii. Acea capacitate trebuie respectata pentru ca anvelopele sa dea randament maxim in orice conditie. Atentie insa!

Pe piata auto second hand si respectiv in parcurile de dezmembrari auto , cauciucurile sunt uzate, iar indicatiile de greutate nu sunt valabile 100%. O data cu uzarea unei anvelope calitatile acesteia scad, de aceea se recomanda cumpararea de pneuri noi. Cei de la Bridgestone ofera clientilor unele dintre cele mai convenabile preturi de pe piata in momentul de fata, iar politica lor de returnare si garantia pe fiecare set sunt convenabile. Orice masina ati avea, anvelopele de calitate ajuta la mentinerea ei.