Viziunea mea in privinta internetului. Aici descoperi noutatile care conteaza, citesti informatiile relevante si interactionezi cu un public inteligent, in asentiment cu autorul si calitatea materialelor pe care acesta le publica!

Am fost intotdeauna fascinat de ceea ce ofera internetul. Acest blog a fost inspirat din pasiunea mea pentru noutate si pentru informatie relevanta si de larg interes. Mi-am propus sa prezint cititorilor mei internetul in format HD, adica, cum imi place mie sa spun, exact asa cum este el. Mi-am propus sa despart binele de rau si sa va deschid ochii. Lumea internetului nu este neaparat buna, de aici si vorba „nu crede tot ce vezi pe internet”.

Multe dintre elementele de continut prezente in mediul online nu sunt adevarate si au rolul de a induce in eroare. Rolul meu este acela de a-ti prezenta informatia adevarata, reala, din mediul online si de a o ascunde undeva in arhivele indepartate si intunecate pe cea falsa, mincinoasa. Experienta ma recomanda si, de aceea, cititorii mei au incredere in informatiile pe care le furnizez. Scriu din placere si imi face placere sa scriu pentru ca imi doresc ca, din ce in ce mai multi oameni, sa invete sa filtreze informatiile prezente pe internet si sa faca diferenta intre cele relevante si cele fara sens.

Sa ne citim cu bine, multi ani d-aici inainte!