Ce fond de ten vi se potriveste

Fondurile de ten pot varia foarte mult in ceea ce priveste coerenta, aplicarea si ingredientele. Iar gasirea unei fundatii potrivite poate implica o multime de incercari si erori lacrimogene. Deci, cum stiti ce tip este potrivit pentru dvs.? Usor. Este un caz de a sti care sunt avantajele si dezavantajele diferitelor fonduri de ten.

Fond de ten mineral
Acesta vine intr-o textura pulbere libera, care nu contine substante chimice si substante nocive. Este non-comedogenic si potential excelent pentru pielea sensibila, uleioasa sau acneeica. Nu este recomandat daca aveti pielea uscata sau riduri.

Fond de ten spuma
Fondurile de ten spuma ofera acoperire si hidratare constructiva a unei creme bogate, fara a va simti tenul incarcat. Puteti folosi degetele sau un burete pentru a aplica fondul de ten mousse. Trebuie doar sa aveti o mana usoara si sa folositi produsul cu usurinta. Cel mai bun daca aveti pielea uscata. Spuma ofera o finisare rafinata a unei pulberi, dar nu pare uscata sau crapata pe ten. Ofera acoperire medie pana la maxima.

Fond de ten lichid
Aceasta baza de incredere este ambalata cu pigment si se spune ca ofera o acoperire completa, astfel incat aceasta inseamna ca poate acoperi o multitudine de preocupari ale pielii. Exista optiuni de greutate usoara, maturizare si chiar hidratare pe care le puteti folosi pe fata folosind o perie de machiaj sau degete, daca doriti un aspect mai rosu.

Cel mai bun daca … Vrei o acoperire adecvata care sa dureze intreaga zi. Daca aveti pielea uscata, dati-i o data o saritura. Formularile lichide pot adera la plasturi bruti si uscati. De asemenea, nu-l folositi daca aveti acnee predispusa – unele fundatii lichide contin siliconi care declanseaza eruptii.

Fond de ten BB Cream
Acesta este, in principiu, un fel de super-machiaj. Balsamuri de frumusete, asigura hidratarea, protectia SPF si o acoperire pura, alaturi de tratarea pielii cu antioxidanti si / sau alte ingrediente anti-imbatranire. Puteti aplica o crema bb folosind degetele.

Cel mai bun daca aveti deja piele buna si doar cautati sa acoperiti acele imperfectiuni mici din lumina. Da un aspect foarte natural tenului.