Patru lucruri din cafenea la care trebuie sa renunti

Incercati sa pierdeti in greutate? Evitati aceste patru produse de cafea cu orice pret si optati pentru aceste alternative potrivite pentru talie.

Ice caffe
Renuntati: vanilia frappa, ice caffe. Gustos, da, dar la 1 965kJ si 54,4g zahar, este la fel ca o ciocolata.

Alegeti: un mic cappuccino cu gheata poate sa acopere cantitatea de zahar de 334kJ si 12,6g.

 

Torturi
Pierdeti: briosele de tarate cu fibre mari. La 1 881kJ si 23g zahar, puteti merge la un croissant de unt (1 610kJ si 5,4g zahar).

Alegeti: Satisfaceti-va dorinta de zahar cu un biscotti de migdale, cu aproximativ 627kJ, grasimi saturate de 1,5g si zahar 9g.

 

Bauturi calde
Pierde: Ciocolata fierbinte are acelasi numar de calorii ca si doua batoane de Snikers. Adaugati crema – care este 1 672kJ si 25% din cota zilnica de zahar. Si asta nu e fierbinte deloc …

Alegeti: La 84kJ, cel mai bun pariu este un espresso cu putin lapte. Contine mai putina grasime decat un latte.

 

Mic dejun
Pierderea: Un vas de muesli poate parea sanatos, dar este plin de zahar. Ea este egala cu o bagheta de oua si slanina – si un plus de zahar de 30g.

Alegeti: o lingura de somon si oua. Contine doar 1 338kJ si 1,6g grasimi saturate, plus somonul inseamna ca obtineti omega-3!

Sfaturi bonusuri
Schimbati laptele de vaca cu laptele de migdale neindulcit – multe cafenele il depoziteaza acum si, daca nu este, cereti-le! Laptele de migdale este vegan, contine doar 65kJ / 100ml si este plin de vitamine si calciu.

Veti vedea rezultate majore in doar 12 saptamani!