Parchetul laminat, sugestia specialistilor in design pentru anul 2018

Atunci cand te muti intr-o casa noua, sau chiar in situatia in care vrei sa iti modernizezi casa in care locuiesti de atata timp, ce fel de parchet alegi este o problema esentiala. In primul rand, alegerea parchetului potrivit pentru locuinta ta este un aspect cat se poate de utilitar. Dar dincolo de aceasta utilitate, trebuie sa ai in vedere si partea estetica, extrem de importanta mai ales in cazul apartamentelor din ansamblurile rezidentiale.

Montarea corespunzatoare a parchetului, un aspect esential in procesul mutarii sau al reconditionarii caselor

Tot mai multi oameni au inteles necesitatea ca parchetul sa fie montat in conditii optime, corespunzatoare, astfel incat pe langa firmele propriu-zise, au aparut in Romania numeroase magazine online care se ocupa cu aceste aspecte legate de livrare si montare parchet.

Una dintre aceste firme este E-parchet.ro, care se ocupa pe langa livrare si montare de parchete si de anumite finisari si reconditionari, atunci cand situatia o cere. E-Parchet s-a pozitionat in randul romanilor ca o firma responsabila in acest domeniu.

Care este una dintre sugestiile de top ale specialistilor in domeniu pentru anul 2018?

 

Dupa o analiza a pietei si mai ales a preferintelor publicului in prima jumatate a anului 2018, specialistii in domeniu au ajuns la concluzia ca in topul tendintelor in privinta parchetului este parchetul laminat. Acesta isi va pastra aceasta pozitie si in a doua jumatate a anului.

Clientii pot alege dintr-o gama variata de parchet laminat. Sortimentele diverse au menirea de a satisface toate gusturile, atat pe cele ale persoanelor care vor sa opteze pentru variante mai traditionaliste, cat si pentru cele avangardiste.

Astfel, clientii care pun valoare pe traditiile autohtone pot alege din gama de parchet romanesc laminat pusa la dispozitie de magazinul online E-parchet. Cei care doresc sa isi petreaca timpul intr-o casa moderna, un loc unic, doar al lor, vor fi incantati de sortimentele exotice din gama de parchet laminat. Colectia de parchet masiv lacuit confera oricarei case mixul perfect intre traditie si modernitate. Pentru cei mai sofistificati, sortimentul de parchet de Versailles se potriveste cu spiritul lor. In cele din urma, parchetul uleiat este destinat mai ales famiilor cu copii care doresc in acelasi timp ca locuinta lor sa aiba un aspect elegant.

 

 

De ce este recomandat sa alegi parchetul laminat?

Oamenii aleg parchetul laminat datorita multor aspecte, nu doar a celor estetice. Pe langa faptul ca arata bine, parchetul laminat prezinta numeroase alte avantaje.

In general, parchetul laminat este mult mai putin costisitor decat cel din lemn masiv. In ciuda acestui lucru, nu are o calitate proasta sau un aspect indoielnic, ci dimpotriva.Daca nu detii un buget asa mare si iti doresti un parchet care sa arate estetic dar in acelasi timp nu iti permiti un parchet din lemn masiv, atunci parchetul laminat este optiunea ideala.

Parchetul laminat este protejat de un strat exterior dur ceea ce il face puternic, rezistent la zgarieturi si extrem de durabil. Este, de asemenea, rezistent la decolorarea de la lumina soarelui. Daca ai copii mici sau animale de companie, un parchet laminat este mult mai potrivit decat unul din lemn masiv.