Surprinde beneficiile pentru sanatate din aceste nuci comune

Suntem nerabdatori de beneficiile pentru sanatate ale acestor gustari minunate. Pe langa grasimea si proteinele bune, toate fructele cu coaja lemnoasa ofera o combinatie proprie de nutrienti specifice, iar unele au proprietati extra-speciale de vindecare. Nucile pot stimula sanatatea ta, te pot ajuta sa slabesti si sa-ti pui pielea stralucitoare.

Pentru forta osoasa: Migdale
Ceva pe care nu ati stiut-o este ca migdalele contin fosfor. Acest lucru ajuta la mentinerea si construirea rezistentei si durabilitatii oaselor si dintilor si ajuta la prevenirea unor conditii cum ar fi osteoporoza.

Pentru functia creierului: Nuci
Un studiu efectuat la studentii de la Universitatea Andrews din SUA a constatat ca consumul de nuci a sporit o masura a cunoasterii numita rationament inferential, sugerand ca nucile pot avea efecte benefice asupra creierului. Tusi! Au cateva dintre acestea inainte de urmatoarea sesiune de brainstorming.

Pentru reproducere: Nuci Brazilia
Nuca de Brazilia este o sursa incredibil de bogata de seleniu: un mineral care actioneaza ca un antioxidant, dar joaca si alte roluri importante in functionarea corpului … Cum ar fi motilitatea adecvata a spermei. Seleniul ajuta, de asemenea, la cresterea debitului de sange, asa ca asigurati-va ca barbatul dvs. primeste o mana de nuci de Brazilia pe zi, ceea ce depaseste necesarul zilnic de seleniu.

Pentru o inima sanatoasa: Macadamia Nuts
Avand o mana de fructe cu coaja lemnoasa pe zi, de asemenea, ajuta la reducerea colesterolului rau (LDL) si mareste nivelul colesterolului bun (HDL), spun rezultatele de la Clinical Nutrition and Risk Factor Modification Center din Canada. Macadamias sunt 100 la suta fara colesterol!

Pentru pielea tanara: alune
Numeroase studii au aratat ca alunetele pot creste cantitatea de vitamina E din sangele dumneavoastra. Este vitamina esentiala pentru pielea, parul si unghiile sanatoase! Ceva despre care nu stiai despre vitamina E? A fost legata de declinul mai putin cognitiv pe masura ce imbatranim si poate ajuta la prevenirea si tratarea bolilor precum dementa si Alzheimer. In timp ce suntem pe noggin, alunele contin de asemenea tiamina, care joaca un rol crucial in functia nervoasa si functia cognitiva.