Finantarea pe termen scurt pentru concedii si nevoi personale, in topul Romero

Vara bate la usa, iar odata cu ea concediile si drumetiile programate inca din timpul sezonului rece. Da, atunci nu ne gandeam ca timpul va trece atat de repede si visam la destinatii exotice, dar se pare ca griile si neglijenta financiara ne duc tot mai departe de bugetul la care am fi aspirat sa il alocam in mod deosebit pentru concediul de vara. Singuri, in cuplu sau alaturi de prieteni, oriunde vom merge banii nu trebuie sa ne lipseasca, dar chiar si asa, blocarea unor sume importante in timpul anului nu este o solutie foarte stabila, aceasta atragand dupa sine situatii mai mult sau mai putin stanjenitoare.

Probabil ca va suna cunoscute raspunsurile de tipul „Nu pot veni la nunta ta, insa ne vom vedea cu alta ocazie” sau „In seara asta nu putem iesi, suntem obositi”, iar exemplele pot continua. In astfel de ipostaze ne identificam de fiecare data cand dam curs economisirii bugetului pentru concediul de vara, insa economisirea acestor sume nu trebuie sa ne tina in loc de la timpul petrecut alaturi de prieteni, mai ales cand exista solutii care ne ajuta sa ne bucuram de destinatii exotice fara prea mare efort.

De altfel, un studiu de piata condus de amanetul Romero la inceputul primaverii, pe baza unui esantion de clienti actuali, a dezvaluit faptul ca, in topul cerintelor de finantare se afla nevoi personale, precum un concediu sau un city break neplanificat. Rezultatele studiului arata, inca o data, ca romanilor le place sa calatoreasca, dar, din pacate, nu intotdeauna isi permit sa dea curs unei drumetii, cel putin pe baza finantelor proprii. Mai multe detalii despre un astfel de imprumut gasiti aici.

Amanet versus imprumut bancar: Cine castiga?

Cu preponderenta vara, atunci cand tot ce isi doresc este sa se relaxeze in voie si sa uite de grijile de la birou si chiar de acasa, romanii stau departe de imprumuturi. Aceasta atitudine defensiva are si un raspuns, iar acesta se poate vedea in cat de rapid se obtin sumele necesare pe termen scurt. Da, este adevarat faptul ca Bancile, in general, acorda imprumuturi pentru nevoi personale, dar problema apare atunci cand timpul ne preseaza sa plecam la o data programata. Astfel, daca in cazul unui imprumut conventional, termenul de acordare poate dura si pana la o saptamana, in functie de scorul de indatorare rezultat in urma simularii, Romero acorda imprumuturi chiar si pe loc, iar bunurile amanetate sunt sigilate si pastrate pana la returnarea sumei contractate.

In plus, un alt factor care ii determina pe romani sa isi amaneteze bunurile pe care nu le mai folosesc la Romero este increderea pe care oamenii o au in serviciile de amanet, mai ales in cele furnizate de amanetul Romero. Astfel, daca in cazul unui imprumut bancar ne lovim de tot felul de comisioane ascunse si suntem penalizati pentru fiecare intarziere, in cazul imprumutului contractat de la Romero, costurile sunt transparente, comisioanele sunt explicate inca din faza de pre-semnare a contractului, fiind rezultate pe baza unei analize a bunului amanetat.

Asadar, indiferent de destinatia pe care v-ati setat-o pentru concediul de vara, Romero va vine in ajutor cu solutii de finantare pe termen scurt, ideale pentru acest sezon. Gata cu economisirea si limitarea bugetului pentru activitatile de relaxare. Va puteti, chiar, prelungi concediul, totul in doar o zi. Doar alegeti bunul pe care il amanetati, testati si semnati!