Aceste bauturi va vor ajuta sa pierdeti mult in greutate

Exista anumite bauturi care ajuta la promovarea pierderii in greutate, mai ales atunci cand le combinati cu o dieta nutritiva si cu un program regulat de exercitiu. Cat de mult pierdeti in greutate depinde si de compozitia dvs. corporala, de alte obiceiuri alimentare sau ale stilului de viata, dar adaugarea acestora in meniul zilnic va poate ajuta cu siguranta la pierderea in greutate.

1. Apa
Sigur, apa este cu adevarat cel mai bun pariu. La un nivel cu adevarat de baza, celulele dvs. au nevoie de apa pentru a-si face treaba – si fiind bine hidratate va pot ajuta corpul sa functioneze mai eficient. Apa ajuta la extinderea fibrei pe care o consumati pentru a va face sa va simtiti plini. Iti ia volumul in stomac si te face sa te simti mai satul fara a adauga kilograme suplimentare. Din moment ce este greu sa gresesti indicii de sete pentru foame, sa bei suficient H2O te ajuta sa te asiguri ca nu mananci cand nu iti este de fapt foame.
Toti consumatorii de apa sunt diferiti, dar specialistii recomanda ca majoritatea oamenilor sa vizeze sa bea opt pahare de lichid de 240ml pe zi.

2. Cafea
Cofeina din cafea mareste consumul de energie al organismului, chiar si atunci cand stati, astfel incat sa ajungeti la arderea mai multor kg dupa ce ati baut-o. De asemenea, cofeina din cafea va poate ajuta sa va simtiti mai putin infometati, scazand portiile pe care le veti manca.

3. Ceai de menta
Menta este un supresor natural al apetitului. Chiar mai bine, este instantaneu eficienta si va ajuta in lupta cu kilogramele.

4. Apa de lamaie
Nu numai ca este alcatuita in principal din apa, dar lamaia poate ajuta digestia sa se imbunatateasca si astfel sa pierdeti mai multe kilograme.

Toate aceste bauturi singure nu va vor face sa atingeti obiectivele de pierdere in greutate, dar va pot oferi cu siguranta o asistenta solida atunci cand le adaugati la un plan de alimentatie sanatoas si la deplasari regulate la sala de sport.