Pun pariu ca uiti de fiecare data sa aspiri in aceste locuri!

In ceea ce priveste curatenia acasa, intotdeauna depuneti eforturi pentru a va face casa cat mai curata posibil. Cu toate acestea, indiferent de cat de curata ar putea arata, exista unele locuri pe care pariez ca intotdeauna uiti cumva sa le aspiri si niciodata nu iti aduci aminte sa revii asupra lor. Vestea buna este ca te ajuta aspiratorul, care face toata munca pentru tine; trebuie sa fii doar putin mai atent!

Perdele si draperii

Perdelele sunt un prim lucru care va vine in minte atunci cand vine vorba despre omisiuni. Nu este vorba doar de perdele, ci de orice lucru care acopera fereastra. Presupunand ca aceasta parte a casei nu necesita curatare periodica, este de inteles de ce strangeti aspiratorul imediat ce terminati de aspirat podeaua. Cu toate acestea, datorita fluxului de aer care intra si iese din casa, perdelele atrag mult praf si alergeni, deci asigurati-va ca le acordati o atentie deosebita.

Saltele

Credeti ca patul dumneavoastra este cel mai curat, deoarece schimbati lenjeria de pat la cateva zile, dar acest lucru nu este neaparat adevarat. Cand a fost ultima oara cand ati spalat sau aspirat salteaua? In afara de schimbarea lenjeriei de pat, trebuie sa acordati ocazional cateva minute pentru a scapa de praful care se acumuleaza in saltea odata cu trecerea timpului, iar aspiratoarele profesionale de pe topaspiratoare.ro sunt facute sa elimine rapid excesul de praf.

Ventilatoare de tavan

Da, suna foarte stresant curatarea unui ventilator de tavan si daca nu aveti un aspirator cu un atasament special, s-ar putea sa fiti fortat sa folositi o scara sau ceva de genul acesta pentru a ajunge acolo. Cu toate acestea, este important sa curatati periodic sistemul de ventilatie, deoarece in acele orificii se acumuleaza mult praf, mai ales in lunile calde ale anului.

Tastaturi pentru calculatoare

Cand lucrati la computer sau cand navigati pe internet, probabil ca aveti si cateva gustari cu dumneavoastra. Indiferent cat de atenti sunteti, unele resturi vor ateriza mereu pe tastatura, iar altele nu pot fi curatate doar prin stergere. Pentru a scapa de murdaria acumulata, ar trebui sa va scoateti din cand in cand tastatura computerului si sa aspirati reziduurile cu un aspirator de mici dimensiuni.

Deasupra dulapurilor de bucatarie

Daca aveti un mobilier de bucatarie care nu ajunge la tavan, este foarte posibil ca atunci cand nu curatati deasupra dulapurilor de bucatarie la fiecare cateva luni sa va treziti cu straturi de praf. Praful din exterior se combina cu diversi vapori degajati in procesul de gatit si formeaza un strat foarte dificil de curatat daca il lasati acolo pentru o lunga perioada de timp. Aspirati zona cat puteti de des si amplasati niste ziare pentru a feri mobilierul de pete si un aspect lipicios.