Review LG Musicflow P7

Exista o gama variata de boxe portabile disponibile pe piata de profil, de la boxe portabile ieftine si pana la boxe portabile care ajung sa coste considerabil.. Dar, pentru ca o boxa portabila sa fie minunata si sa va puteti bucura de ea la eficienta maxima, trebuie sa sune bine, sa aiba o durata lunga de viata a bateriei si ceva, altceva, ceea ce o diferentiaza de restul boxelor.

LG poate fi primul nume care va vine in minte cand vine vorba de televizoare, dar pentru ascultatorul audio mediu, producatorul de electronice din Coreea de Sud nu este primul nume in privinta sunetului. Totusi, la CES 2015, compania si-a intensificat jocul audio prin infuzarea produselor sale cu tehnologia smarthome numita Musicflow.

Proiectare

Designul Musicflow P7 este generic, dar este un factor care functioneaza. Difuzorul are un design dreptunghiular cu o forma subtila „V” atunci cand il privesti de sus in jos. Masura dimensiunilor este de 184 x 55 x 63 mm (W x H x D), care este aproape identica cu Razer Leviathan Mini. LG Musicflow P7 dispune de doua difuzoare pasive si exista un amplificator de 20 W la bord, care este suficient pentru a umple o camera de dimensiuni mai mici cu sunet. Pe partea de sus a difuzorului sunt toate butoanele de care aveti nevoie pentru a controla difuzorul: un buton de alimentare mare inconjurat de un inel de patru butoane pentru marirea / micsorarea volumului, asocierea si redarea / pauza / skip. In partea dreapta veti gasi portul microUSB pentru incarcare, precum si o intrare auxiliara de 3,5 mm pentru conectarea dispozitivelor care nu au Bluetooth. In cele din urma, in interiorul P7 este o baterie de 2600mAh, care este evaluata pentru 9 ore de viata a bateriei.

Spre deosebire de UE Boom 2, una dintre boxele cu cele mai mari performante din ultimele 12 luni, LG Musicflow P7 nu este rezistent la apa – adica poate doriti sa il lasati acasa cand va planificati urmatoarea vizita la piscina. Cel mai bun loc pentru P7 este intr-adevar in interiorul casei tale. Dar asta este partial adevarat datorita faptului ca Musicflow, raspunsul LG la Sonos, ar putea transforma P7 intr-un mod mai ieftin de a crea o configuratie a boxelor portabile conectate in mai multe incaperi. La fel ca Sonos, LG utilizeaza Wi-Fi pentru a conecta boxele sale pentru o conexiune stabila, o gama mai buna si capacitatea de a va controla muzica de oriunde in casa., utilizand aplicatia MusicFlow auxiliara pentru iOS si Android.

Performanta

Daca exista un lucru pe care o boxa portabila Bluetooth trebuie sa il genereze, acela este calitatea sunetului. Din nefericire, in timp ce LG Musicflow P7 loveste cateva note inalte, in general este putin plat in zona de performanta. Semnatura sunetului este foarte mijlocie, favorizand vocea umana, dar lipsita de claritate a basului si a inaltimii. Bass-ul este, de asemenea, dezamagitor, mai ales in comparatie cu Razer Leviathan Mini, care ofera un super bas intr-un dispozitiv aproape identic. Dar partea inferioara nu este singura problema. Inaltimea, de asemenea, nu are o claritate si o gama larga, adica muzica care depinde de accentele de chitara sau de melodiile de pian. Uneori, Musicflow P7 suna ca si cum ar fi redat muzica printr-o perna, lipsita de energie si sonor pentru a face difuzorul sa sune mai mult decat este de fapt.

Dar acel sunet bogat, plin pe care l-am mentionat mai devreme, nu este complet inaccesibil pentru dispozitivul audio de dimensiuni reduse de la LG. Amintiti-va cum am mentionat mai devreme ca puteti sa sincronizati impreuna doua P7-uri pentru a crea o configuratie stereo adevarata? Ei bine, dupa cum se dovedeste, a face acest lucru aduce o cantitate mult mai mare de sunet. Asezati cele doua difuzoare in colturi opuse si veti fi surprinsi de verdictul final

LG Musicflow P7 este un difuzor solid la nivel de intrare pentru cei care traiesc in ecosistemul LG. Caracteristicile sale sunt superbe, in special abilitatea de a asocia un al doilea difuzor. Dar LG nu a reusit sa calculeze sunetul. Nu conteaza cat de multe caracteristici are o boxa portabila daca nu va place sa o utilizati.