Oferta destul de generoasa la Germanos

Nu stiu cati dintre voi ati facut cumparaturi la Germanos. Eu unul cred ca o singura data cand am luat o casca bluetooth. Niciodata nu m-au prea incantat preturile lor, dar uite ca ieri au facut-o.

Gasesc prin masina o revista marca Germanos. Probabil un prieten de al meu a uitat-o cand s-a dat jos si zic hai sa o rasfoiesc si eu ca tot nu am chef de nimic altceva.

Ce vad in ea?

Telefoane la super preturi dar la abonamente cu bani multi ceea ce nu imi place deloc si nu am sa-mi fac niciodata un abonament cand sunt atatea optiuni prepay indiferent de retea, dar nu asta e ideea acestui articol.

Dar tot uitandu-ma pe acolo vad un pachet numit de ei “Kit de vacanta” by Germanos… Ma uit mai atent si vad ca la doar 449, deci 450 LEI ai in pachet un aparat foto Canon, un GPS MIO, acumulatori, incarcator, card de memorie si parca si husa.

M-am uitat si mai atent si vad ca GPS-ul are 4,3 inch, deci nu e unul extrem de mic, nici extrem de mare dar la banii astia se merita si GPS si aparat foto. Mai jos poza cu oferta:

Mie mi se pare chiar OK, iar daca iti doresti un GPS se merita sa-l iei, primesti si aparat foto, si toate accesoriile de care ai nevoie, iar pe langa asta, spun ei ca 2 ani iti actualizeaza gratuit hartile pe GPS.

Ce parere aveti de aceasta oferta?