Lenka – Everything At Once (melodia din reclama Orange)

Azi noapte am dat-o pe muzica inainte de somn si am zis ca azi fac si acest articol chiar daca nu am nimic despre muzica pana acum.

Nu prea sunt interesat de reclamele de la TV, nici de muzica de ele in general, dar uite ca reclama de la Orange in care canta Lenka melodia Everything At Once mi-a placut si imi sarea in urechi cumva cand o auzeam la TV pentru ca imi place melodia asta.

Cum am zis si mai sus, si sa vreau sa va spun in care reclama de la Orange este aceasta melodie nu stiu, ca nu sunt interesat de reclama propriu zisa, mi-a ramas doar melodia in minte care imi place foarte mult cum suna si cum canta fata asta.

Mai jos am pus si melodia “originala”, adica sper ca e varianta originala ca mai multe are live :

Cum tot cautam eu melodia originala, ca asta are doar vreo 2 minute si ceva, am tot dat peste live-uri cu Lenka si am ramas placut surprins cand am vazut ce bine canta live, la un moment dat stateam si ma gandeam ca daca nu ar fi zgomotul ala de fundal cum s-a inregistrat live, nu ti-ai da seama ca e live, asta pentru ca nici in melodia originala nu are efecte pe voce.

Bun, hai ca am terminat cu Lenka, defapt eu n-am nimic cu ea :)), dar vreau sa va mai spun de o reclama care tot asa mi-a ramas in minte. Sincer nu mai stiu pe ce canal tv am auzit-o dar stiu ca era de la Baumax parca, si ma distra vocea “domnului” din reclama care exclama cam asa: Nu calca iarbaa, Tunde-o !!!

Prima data cand am auzit-o am ras singur :)) si ma tot intrebam cata imaginatie le mai trebuie si cati bani cred ca platesc pentru reclamele astea.