Laptop nou de la Emag

Fratele meu isi doteaza biroul cu un laptop nou in aceasta saptamana si asa ca mi-a cerut parerea despre ce model sa aleaga si sa se incadreze in 2000 de lei.

Am dat astazi o tura prin magazinele fizice din oras si se pare ca oferte mai bune ca online nu gasesti, oricat ai umbla si ai cauta.

Fiindca doreste de banii astia un produs care sa fie cat de cat in pas cu tehnologia, am tot cautat pe net si din ce am observat la capitolul laptopuri, Emag are cele mai bune preturi de pe piata online.

Am hotarat ca cel mai bun laptop pentru el care sa se incadreze in 2000 de lei este acest model, un Asus, cu procesor I3 de 2.2 Ghz, 4GB memorie RAM.

Mai important mi se pare ca laptopul are o placa video dedicata de 1GB (Nvidia Gforce 610M), deci o sa poata rula ceva aplicatii pe el fara probleme.

Designul iarasi mi-a placut foarte mult, are culoarea albastru deschis, mat si taste silentioase, cum se vede si in poza de alaturi.

Singurul dezavantaj pe care il are este ca nu are decat doua porturi USB, unul 2.0 si unul 3.0, dar totusi la ce-ti trebuie mai mult de un cablu de date si un mouse wireless? Cel putin lui ii ajung.

Pretul actual al acestui laptop este de 1929 LEI, deci pana la 2000 ne mai raman bani de o geanta pentru el.

Ne-am decis asupra acestui model fiindca nu suntem pretentiosi la acest capitol, dar nici nu am ales ce-i mai ieftin.

Cum vi se pare laptopul?

Daca il v-a comanda, voi face un reviw acestui produs.