Dezamagit de un mare producator…vezi care

Stiu ca in ultima vreme timpul nu mi-a permis sa scriu pe blog, asa sunt eu vara, mai un concediu, mai cu late lucrari, unde mai punem ca mi-am mai deschis un blog.

Cum spune si titlul, sunt foarte dezamagit de un mare producator de produse electronice, pentru ca in viata asta am avut doua produse de la el si ambele s-au defectat care mai de care.

Dezamagirea a inceput cu un an mai tarziu dupa ce mi-am luat un desktop performant (asta era prin 2007 parca) cu o configuratie facuta de mine. La numai un an placa de baza Gigabyte s-a dus si a plecat impreuna cu ea si procesorul, binenteles.

Totul OK, sistemul era in garantie, l-am dus la service si a durat o luna de zile pana mi-a venit alta placa si procesor de la producator. Am trecut cu vederea si oricum eram multumit de sistem ca tare performant era pe vremea aia.

A expirat si garantia, si dupa vreo doi ani a picat iar placa de baza. Atunci am schimbat-o cu una Asus care merge si in ziua de azi pe acel sistem, dar tot nu m-am lamurit cu Gigabyte si anul trecut am cumparat un telefon Gigabyte, la un pret bun si cu multe functii.

Telefonul cumparat de la Emag, baieti care n-au nicio vina, dual sim, senzor de lumina, 3G, Android, camera bunisoara si care merge bine o perioada de timp.

De la o vreme, mai toata lumea cu care vorbeam imi spunea ca nu ma aude prea bine, eu credeam ca e de la vant sau de pe sosea si am continuat sa-l las asa. Nu foloseam eu prea mult camera, dar mai faceam cate o poza la una alta si de la un moment dat observ ca nici asta nu mai functioneaza, ba mai mult cand deschid camera se inchide telefonul.

Suparat pe Gigabyte, sun Emag-ul si trimit urgent telefonul in garantie, nu trec 2 saptamani si vine telefonul inapoi. Ii fac proba, camera merge, vorbesc si se aude bine, dar peste 2 zile aceleasi probleme cu microfonul.

Trimit din nou telefonul in Service-ul celor de la Gigabyte, isi cer scuze, il trimit inapoi rezolvat si totul merge perfect, dar cat timp?

Vreo 2 luni, ca a picat iarasi cameraled-ul de la camera si mai nou vad ca nu mai functioneaza nici senzorul de lumina, astfel ca nu-si mai regleaza singur luminozitatea display-ului si nici nu mai stie sa stinga display-ul cand tin telefonul la ureche.