Pe 2 octombrie descoperim tainele videochatului la Rich Girls Studio

Da, ai auzit bine!

Unul dintre cele mai profesioniste si serioase studiouri de videochat din Bucuresti si din tara isi deschide portile pentru toti cei care isi doresc sa afle ce inseamna cu adevarat videochatul in cadrul evenimentului „Ziua Portilor Deschise”. Evenimentul este organizat cu scopul de a informa cat mai bine viitoarele modele asupra jobului de hostess online, precum si de a angaja modele noi care isi doresc sa faca parte din echipa studioului.

Videochatul este domeniul care de-a lungul timpului a suferit numeroase interpretari din partea persoanelor care nu au o cunostinta tocmai avansata despre modul in care se desfasoara activitatea propriu-zisa a unui model de videochat, acest aspect fiind de cele mai multe ori o piedica in decizia unei persoane de a lucra in industrie. Promovarea si transparenta studiourilor sunt aspectele care au crescut nivelul de incredere al celorlalti in acest job, iar numarul locurilor de munca a crescut considerabil in ultimii ani.

Rich Girls isi propune sa ofere posibilitatea de a observa fiecare activitate din studio, facilitatile acordate fiecarui model din aceasta industrie, precum si felul in care echipa lucreaza zi de zi in studio. Experienta, entuziasmul si dorinta de a avea o cariera de succes in videochat sunt aspecte usor de indeplinit, iar primul pas spre dobandirea lor este participarea la evenimentul din 2 octombrie, organizat de unul dintre cele mai mari studiouri din Bucuresti – Rich Girls Studio – Victoriei.

Posibilitatea de a participa la diverse evenimente intenationale, de a discuta in prealabil cu modelele deja angajate in cadrul studioului sau de a avea castiguri suficiente pentru a dobandi independenta financira dorita sunt doar cateva dintre avantajele oferite de echipa Rich. Interviul de angajare in videochat este la fel ca si cel in orice alt domeniu, teama de a nu trece mai departe trebuie inlaturata, informandu-ne despre ce implica desfasurarea acestei activitati, precum si beneficiile pe care ni le acorda acest studio.

In cadrul studioului, concursurile si bonusurile sunt avantaje clare ale fiecarui model, iar criteriile dupa care se acorda acestea le poti afla chiar in cadrul evenimentului. Pune cat mai multe intrebari, mai ales daca simti nevoia de a clarifica toate aspectele inainte de a stabili o intalnire. Afla cum poti deveni unul dintre cele mai bune modele ale studioului si cum il poti reprezenta, daca iti doresti sa fii cea mai buna.

Inscrierea in cadrul evenimentul se poate face accesand site-ul oficial Rich Girls Studio, iar varsta obligatorie este de 18 ani, avand in vedere ca este un eveniment destinat adultilor. Poate fi cea mai buna alegere pentru tine si cariera ta, contribuind succesiv la obiectivele si dorintele tale pe termen mediu si lung.

Inscrierea in cadrul “Portilor Deschise” trebuie realizata in prealabil, iar sansele de a castiga un iPhone 7 sunt de partea ta.