Despre Cloud. Am incercat Dropbox si Google Drive

Am observat ca Laptop-ul meu functioneaza ceva mai greu, dar nu am si aruncat cu piatra in Google Drive ca poate e din alta aplicatie cum nu l-am mai inchis de 2 zile. De resurse nici nu se pune problema ca sunt destule, procesor i5, 6gb Ram, deci nu asta ar fi problema.

I-am dat restart, sau l-am deschis a doua zi, nu mai retin exact cum a fost si atunci m-am enervat grozav, fiindca de aceea am trecut pe Windows 8, ca sa n-am de asteptat 5 minute sa pot deschide browserul ca pe un Pentium 2, dar se pare ca asa am ajuns. Dau dublu click pe Chrome si stau si stau, apare fereastra, incerc sa scriu, sacadeaza  in google.ro…

Ii dau un restart si la fel, deci clar Google Drive imi omoara laptopul. Ca sa ma conving, l-am dezinstalat rapid si totul a functionat conform asteptarilor, prin urmare Google Drive la mine in calculator nu o sa mai existe.

Acum despre Dropbox, despre care am numai ganduri bune dar nu ma pot obisnui cu ideea ca am doar vreo 3 Gb spatiu (2 standard si inca 1 din referali), nici nu am idee cum sa-mi impart fisierele ca sa ma pot folosi de el, iar cel mai mic plan premium costa 10$/luna, ceea ce nu imi permit.

Voi ce alt serviciu Free folositi sau ati testat?