Cum sa-ti faci cont gratuit la E-ON Romania?

De curand, cei de la E-ON Romania au introdus serviciul GRATUIT prin care poti sa-ti faci cont online la ei si de unde poti gestiona toate serviciile tale.

Am decis sa scriu acest articol fiindca, tocmai ce iarna se apropie, iar facturile la gaz vor incepe sa vina cu cifre tot mai mari si multe, astfel din contul tau E-ON Myline poti sa le vezi la timp si sa stabilesti daca iti mai permiti sa dai drumul la caldura non-stop.

Unde pot sa-mi fac cont?

Care sunt avantajele?

  • Cel mai mare avantaj este ca poti trimite indexul contorului tau online, astfel nu cred ca mai primesti facturi estimative care iti descarca buzunarul prin estimarile largi.
  • Poti plati online facturile, fara a fi nevoit sa mai pierzi timpul la cozile bancilor sau a caseriilor.
  • Poti sa vezi istoricul facturilor si a chitantelor.
  • Daca esti proprietarul mai multor locuinte si ai mai multe contracte la E-on Romania, le gestionezi pe toate din acelasi cont!

Chiar si la Electrica mi-am facut cont pe Oficiul Virtual, asa ca de ce sa nu-mi fac si pe E-on, mai ales ca urasc sa ma plimb la banca cu facturile.

Trebuie sa mai sti ca E-on se ocupa si de furnizare ENERGIE, iar de la 1 ianuarie, toata lume apoate sa-si aleaga furnizorul de curent electric, astfel ca probabil vor face oferte mai bune si pe partea aceasta fata de Electrica Furnizare.