Ce ai facut de 1 mai?

  • O cazare Bulgaria la hotelul Green Park, am gasit la 17 Euro/persoana, oferta la care ma si gandesc sa o achizitionez. Am inclus in pret aer conditionat, WIRELESS, acces nelimitat SPA, All Inclusive + parcare.

La banii astia se mai adauga o taxa de 0,5 Euro/zi care este taxa de statiune. In final 2 nopti pentru o persoana costa 35 de euro (154 de lei)

  • O cazare in Costinesti, am gasit la 70 de lei pe zi, fara masa care are pret separat. Mic dejun: 15 lei/pers; Pranz: 25 lei/pers; Cina: 20 lei/pers;

Deci in total pentru 2 nopti de cazare ar trebuie sa platesc 260 lei. De parcare nu mi se spune nimic, banuiesc ca nu o am inclusa.

Deci, se observa diferentele mari de pret intre ofertele din Romania (2 opti cazare + masa = 260 lei) si Bulgaria (2 nopti + masa = ~ 160 lei.), pe langa ca primesc mai multe servicii in Bulgaria de banii astia.

Ramane transportul de asigurat, de la Bistrita la Bulgaria cu autocarul costa 60 de euro dus intors, iar de la Bistrita la Costinesti 130 de lei.

Deci eu cred ca de 1 Mai o sa plec la Nispurile de Aur, pentru 2 nopti pentru ca mi se pare mai rentabil si in plus mai ies si eu din tara. O sa merg ori cu masina ori cu autocarul, desi sunt bilete de avion la preturi acceptabile, dar necesita alte taxe si ca timp pana in Bulgaria, tot acolo ajungi tinand cont ca trebuie samerg la Cluj la aeroport, acolo am de asteptat cateva ore, etc..