Telefoanele iPhone 5 au o problema cu display-ul?

Daca sunteti un fin pasionat al brandului Apple, cu siguranta v-au atras modelele ce se bazeaza pe finete, eficienta, rapiditate si iscusinta in folosire.

Daca ne raportam la telefoanele mobile in general, totul a capatat o rapiditate absoluta, atat in privinta promovarii, cat si in privinta specificatiilor tehnice.

Dar, raportandu-ne pe termen lung, putem estima si o anumita neconcordanta in ceea ce priveste performantele si aceea se traduce printr-o fragilitate vizibila asupra sistemelor interioare.

Au remarcat-o in ultima perioada multe persoane care au in proprietate un telefon iPhone 5 sau 5s, enuntand faptul ca acestea se defecteaza mai ales daca se produc anumite activitati specifice. Dupa cum bine stim, rapiditatea de la nivel urban ne atrage deseori la gesturi necugetate de care nu ne dam seama pe moment, dar dupa o perioada regretam.

Punerea in acelasi buzunar a cheilor cu telefonul este una din acele actiuni care pe termen lung poate avea consecinte negative asupra ecranului, dar obiceiurile si automatismele ne imping sa facem aceste lucruri. Un alt exemplu des intalnit este mancatul si baututul in timpul navigarii pe telefonul nostru, lucru care ar putea atrage de la sine accidente de ordin termic sau mecanic.

Insa se mai intampla si momente in care trebuie sa avem atentia distributiva, iar la nivelul mainilor noastre sa jonglam cu mai multe obiecte, printre care si telefonul, si nu este de mirare ca acesta poate fi supus la un soc mecanic, care implica caderea de la o anumita inaltime.

De acest lucru nu se mira expertii in mentenanta, care ne spun ca o inlocuire de display pentru iPhone 5S sau  iPhone 5 Plus este foarte solicitata. Doi din zece utilizatori afirma faptul ca dupa nici un an de zile efectueaza deja operatiuni de inlocuire a unui ecran pentru iPhone 5S, lucru care este usor ingrijorator.

De unde trebuie sa achizitionam un ansamblu cu display iPhone 5?

De cele mai multe ori, fiecare utilizator crede ca stie suficiente lucruri despre tehnica si prefera sa achizitioneze piese originale de la distribuitorii autorizati. Acest lucru nu este unul neaparat bun, iar specialistii ne propun sa luam calea unui service autorizat, care va rezolva orice problema la costuri cu adevarat avantajoase.

Identifica in orasul tau acel service care se ocupa de o inlocuire ecran iPhone 5 pentru a avea garantia unui telefon care va functiona la parametrii normali timp indelungat si cu care sa ai experiente de neuitat ori de cate ori situatia o cere.