3 in 1 in acest articol

Cum va ziceam si in articolul anterior ca sunt cam in criza de timp si gasesc cu greu o jumatate de ora sa scriu un articol pe Hdwallpapers.ro azi fac un 3 in 1 si scriu despre trei lucruri intr-un singur articol.

Primul lucru despre care vreau sa va spun este despre blogurile dofollow si prin comentarii la articole primiti link-uri numai bune de luat in seama pentru Google. Vreau sa va spun ca am reusit in tot acest timp scurt de cand l-am redeschis sa ajunga in zile de varf si la 2000 vizitori unici/zi, o medie pot sa zic ca ar fi pe la 800-900 vizitatori/zi ceea ce este destul de bine in ziua de azi cu asa multi algoritmi de la Google.

Al doilea lucru despre care scriu in acest articol este ca m-am pus pe citit despre Penguin, nu este chiar asa de grav, dar este totusi destul de grav pentru cei care au cumparat multe link-uri si advertoriale si s-au axat numai pe cuvinte cheie. Sa le elimini nu mai ai cum ca nu mai sti peste tot unde ai adaugat site-ul, unde ai scris advertoriale si cate si mai cate link-uri ai cumparat, dar poti rezolva problema scriind in continuare articole in mod mai natural, nu doar articole de 200-300 cuvinte din care 50 sunt cuvinte cheie.

Al treilea lucru pentru voi este o surpriza din partea celor de la ilovediscounts.ro pentru toti cei care detin site-uri, bloguri sau vor sa-si faca, pentru ca au o oferta de web hosting la doar 9 Lei si mai mult este aproape nelimitat contul de hosting. Te costa 9 Lei/an inloc de 249 Lei/an. Mie chiar mi se pare o oferta buna la banii astia ca ai trafic nelimitat, 50 adrese de email si multe altele.

Ei uite ca aveti si pe saptamana asta un articol nou, la care puteti adauga comentarii, vin mai greu in perioada asta articole din cauza lipsei de timp, dar de la sfarsitul lui iunie o sa fiu mult mai activ.