Cum sa luati masuratorile pentru montarea unui sistem de jaluzele exterioare

Acoperirea exteriorului ferestrelor cu jaluzele exterioare poate ajuta la reducerea cantitatii de raze solare pe care incaperea o primeste. Transferul termic din exterior catre interior se realizeaza prin suprafetele de geam, proces in care intervine sistemul de jaluzele exterioare, capabile sa blocheze pana la 90% din razele solare ce nu vor mai ajunge la fereastra, ci vor fi reflectate in exterior.

Un beneficiu al utilizarii sistemelor de jaluzele exterioare este abilitatea de a evita aglomerarea decorului de interior cu jaluzele sau perdele grele pentru a beneficia de intimitatea mult dorita.

Convinsi de avantajele sistemelor de jaluzele exterioare, inainte de a comanda este necesar sa luati o serie de masuratori pentru a fi siguri ca jaluzelele se vor potrivi ferestrelor cladirii dvs.

Masuraorile au scopul de a determina dimensiunea sistemelor de jaluzele exterioare pentru ferestrele. Cele mai multe jaluzele exterioare sunt patrate sau dreptunghiulare; atunci când se masoara si iau masuratori le în functie de spatiile disponibile (dimensiuni in gol).

Instructiuni

* 1. Utilizati o ruleta cu care sa faceti masurile pentru latimea ferestrei. Luati doua masuratori: una în partea de sus si una în partea de jos. Adaugati 5 cm la latime pentru a tine cont de dispozitivul de montare.
* 2. Se masoara lungimea ferestrei. Adaugati 10cm pentru dispozitivul de montare si margini.
* 3. Luati masuratori (lungime si latime) pentru fiecare fereastra pe care aveti de gând sa o acoperiti cu jaluzele exterioare.
Notati fiecare masura separat, si va asigurati ca veti avea masuratori precise atunci când achizitionati sistemele de jaluzele exterioare. Sistemele de jaluzele exterioare pot varia în latime si lungime, deci trebuie sa aveti masuratori separate pentru toate ferestrele.

Cand achizitionati jaluzele exterioare pe comanda, chemati echipa furnizorului pentru a face masuratorile finale. In functie de masuratorile dvs veti primi oferta de pret si in functie de masuratorile finale se vor produce sistemele de jaluzele exterioare.