Cele mai bune televizoare pe care le putem cumpara in 2017

Daca ne-am gandit vreodata ca televizorul pe care il avem acasa nu ne mai satisface nevoile exista o veste buna. Pe piata exista o serie de televizoare care satisfac pana si cele mai excentrice dorinte insa exista si o veste proasta. Pentru a cumpara un astfel de televizor trebuie sa scoatem din buzunar chiar si 2.000 de euro. Cu acesti bani ne putem cumpara o masina decenta la mana a doua insa evident nu putem ignora experienta pe care ne-o poate da un televizor de top in 2017.

Ultimele televizoare LG, cele din seria OLED E6, ne ofera un design ultra subtire, un sunet exceptional si numeroase functii la care am visat tot timpul. Evident exista si functii ce ne sunt puse la dispozitie insa pe care nu le vom folosi pentru ca nu ni se par utile sau ni se par mai putin utile decat celelalte. Marea problema a acestor televizoare este ca sunt extrem de scumpe, ajungand la 2.000 de euro pana si un televizor cu diagonala de doar 55 de inchi. Alte televizoare fabricate de LG care merita atentia noastra sunt cele din seria OLEDB6.

Oarecum mai ieftine sunt televizoarele Sony W805/809C Series, care coboara de regula sub 1.000 de euro fara a face rabat de la calitate. Pretul mai mic vine din faptul ca aceste televizoare nu folosesc de regula tehnologiile 4K si UHD insa calitatea imaginii este in continuare una exceptionala. De asemenea, tot de la Sony, ar trebui sa luam in calcul si televizoarele din seria XD9405.

Samsung KS9500 Series sunt alte televizoare premium al caror pret urca fabulos. Probabil vorbim chiar de cele mai scumpe televizoare de pe piata in momentul de fata, ajungand chiar si la 3.000 de euro. Samsung este creditat cu introducerea conceptului HDR si din acest motiv multi dintre experti considera ca sud coreenii sunt cei care sunt capabili sa dezvolte cel mai bine acest concept. Alte televizoare interesante de la Samsung dezvoltate de acestia sunt cele din seria KS7000 sau cele din seria K5600.

Panasonic este un alt brand important de televizoare care tine cu brio pasul cu noile tehnologii. Unele dintre cele mai bune televizoare ale acestora sunt cele din seria DX600. Nu sunt deloc scumpe in comparatie cu celelalte, putand fi cumparate in medie cu 500 de euro, adica undeva la 2.000 de lei. Televizoarele sunt SMART, au o imagine si un sunet performant insa la fel de important este faptul ca sunt extrem de intuitive.

E important ca atunci cand cumparam un televizor din seriile amintite mai sus sa ne uitam in mod special la fiecare model in parte. Exista posibilitate ca o serie sa aiba in acelasi timp cel mai bun si cel mai prost televizor din randul televizoarelor cu pret similar. Asadar seria unui televizor nu ar trebui sa ne dea certitudinea ca un televizor este perfect. Pur si simplu o tehnologie poate sa functioneze optim doar pe o anumita dimensiune a ecranului. Nu intram in detalii insa de-a lungul timpului s-a observat ca pot exista diferente usoare de calitate intre televizoarele dintr-o serie.