Renunti sau nu la filme sau muzica ?

Fie ca esti webmaster si ai un site sau mai multe de muzica si de filme, nu cred ca in aceste zile nu ti-a trecut prin cap ca oare ce o sa se intample cu ele in viitorul apropiat cum s-au inchis sau au mai suspendat din functii marile site-uri de file sharing si altele.

Acuma iti pui intrebarea daca o sa vine cineva si la tine si o sa zica inchide-ti site-ul ca altfel o incurci. Eu personal vad chestia asta putin cam exagerata, adica daca nu ai un site de sute de mii de vizitatori pe luna nu cred ca tu vei fi primul care vei da cu subsemnatul pentru ca ai pagubit statul sau artistii.

Dar chiar daca nu o sa fi pus sa iti inchizi site-urile de download muzica sau filme cred ca la un moment dat vei fi nevoit sa o faci pentru ca nu prea o sa mai ai din ce castiga.

Daca s-au inchis cateva site-uri mari, cativa admini s-au mai speriat si … le-au inchis singuri, si daca politia va mai inchide tot mai multe, tot mai multi admini le vor inchide de buna voie si o sa ajungi sa nu se mai renteze sa faci un astfel de site.

Va ziceam aici cate ceva de hulkshare.com si mi se pare ca si ei se retrag incet cu incet, au schimbat design-ul, au sters pagina unde specificau ca platesc userii, acum ramane de vazut.

Tu ce parere ai? O sa mai descarci filme ? O sa mai poti pune pe site-ul tau ?