Cate ceva despre Google +, Facebook si Twitter

Azi am simtit ca site-ul meu de servicii web se apropie de final intr-un tarziu, asa ca urmatorul pas era binenteles Social Media.

Pagina de Facebook o aveam facuta, dimensiunile bune pentru imaginile de pe facebook le-am postat aici, asa ca azi am zis sa ma uit peste contul de Twitter ca tot il aveam facut dar n-am facut mai nimic cu el pentru ca prea imi place sau inca nu l-am descoperit cum trebuie. Nu e nevoie sa-mi placa mie, dar vreau macar sa-i descopar avantajele utilizarii lui.

Vreau de azi incolo sa vad cu ce ma ajuta Twitter-ul in mediul online, daca e util, daca gasesc informatii interesante, daca imi ajuta site-ul si etc, etc.

Daca tot am amintit de Facebook, vreau sa va intreb daca pe voi nu va enerveaza 1000 de notificari de jocuri de la prietenei?

Pe mine ma dispera in special cand sunt pe mobil, dar se pare ca a sosit si o solutie. Poti opri notificarile, dar la fiecare joc in parte. Cand primesti notificare, are in dreapta un de pe care o blochezi definitiv.

Am amintit si de Google+, nu? Pai ca sa fie site-ul “ca la carte” i-am tras si o pagina pe Google si vreau sa va zic cateva lucruri bune de stiut.

Pe Google+ orice pagina trebuie sa aiba poza de profil de minim 200 x 200 pixeli. Poza de coperta in schimb, are dimensiunea putin mai ciudata, in sensul ca este foarte lunga si destul de ingusta. Deci pentru coperta dimensiunile cele mai bune sunt : 940 x 180 pixeli.

Merita daca aveti site-uri, sa-i faceti o pagina pe Google+ deoarece cel mai mare avantaj consta in faptul ca link-urile de pe pagina nu sunt nofollow.