Noi informatii despre tutorialul cu tema pentru WordPress

Zilele astea fiind cam aglomerat nu am reusit sa creez cea de-a treia parte a tutorialului dar nu-i nimic ca niciodata nu-i prea tarziu. Azi am strabatut vreo 150 km, am ajuns la Bistrita, unde raman pana marti.

Am vrut sa ma apuc in seara asta de aceasta parte, dar nah, vreau si eu un pic de pauza pentru ca imediat vreau sa ma uit si la serialul Las Fierbinti, singurul serial pe care il urmaresc de la inceput desi nu au trecut pana acum decat 7 apisoade, adica azi urmand sa fie episodul 7. Am zis s-o mai dau si eu putin pe la TV.

In fine, nu despre asta e vorba, ideea e ca maine dupa ce fac niste cuparaturi pentru Paste, o sa va fac publica Partea 3 la tutorialul in curs, nu vreau sa-l mai aman ca deja a trecut ceva timp. Mi-ar place pe urma sa vad daca cineva l-a parcurs, a facut u ndesign frumos si a creat propria tema wordpress.

Daca vad ca va si place cat de cat acest tutorial o sa mai fac si alte pari, de exemplu cum sa-ti faci un plugin, cum sa-ti adaugi alte chestii in Dashboard, etc…

Deci sa nu uitam, cu partea 3-a ne auzim maine.