De o statie de calcat ai nevoie pentru ca hainele tale sa arate de neuitat

Poate ca folosirea fierului de calcat de multe ori ti-a lasat  un deja-vu, iar in timp hainele tale au devenit scorojite sau aveai impresia ca se decoloreaza sau degradeaza.

De ce sa nu avem grija de ele asa cum se cuvine si sa apelam la o tehnologie unica, precum cea oferita de o statie de calcat Tefal, Philips sau alte branduri renumite?

De ce o statie de calcat? Are proprietati si functii net superioare unui fier de calcat ultra-performant si in plus preturile de pornire sunt unele foarte decente.

Pentru a nu te mai tine in suspans mai jos iti vom prezenta cateva avantaje care ar trebui sa te faca sa te orientezi spre o statie de calcat si nu un fier de calcat!

  1. Calitatea aburului face diferenta

O statie de calcat are la dispozitie un boiler care produce aburi la temperaturi ridicate. In comparatie cu un fier de calcat normal o statie de calcat produce un abur uscat si nu unul umed, lucru care faciliteaza calcarea hainelor cum se cuvine, chiar daca acestea sunt compuse din materiale pretentioase.

  1. O statie de calcat are grija de calitatea hainelor tale

La un fier de calcat obisnuit revenirea pe o anumita parte a suprafetei hainelor este prioritara, insa la o statie de calcat acest lucru dispare din context. Inca de la prima miscare zona aplicata este netezita, uscata si calcata adecvat, pe cand la un fier de calcat insistarea in anumite zone poate conduce in timp la  degradarea materialului.

  1. Aparatul de calcat nu lasa urme pe suprafata aplicata

Poate ca de multe ori pe diferite tipuri de pantaloni ai vazut un fel de urma si pe buna dreptate. La un fier de calcat nu exista separator intre talpa si suprafata aplicata, pe cand la o statie de calcat exista, lucru care nu creeaza derapaje si permite manevrarea cu usurinta pe orice fel de tesatura.

  1. Functii mai performante ca la un fier de calcat

La un fier de calcat se poate gasi functia anti-calcar, dar ce ai spune daca la o statie de calcat ai gasi o functie dubla anti-calcar?

Acest lucru este perfect posibil, iar pe langa aceasta super functie mai gasim si altele foarte interesante si totodata utile cum ar fi cea de anti-inghet, de eliberare a condensului, de control a rezervorului si chiar de economisire a energiei cu pana la 30-40%. 

  1. Calitatea raportata la pret?

Da, este! O statie de calcat are preturi variate functie de setari, performante, iar pretul acestora de pornire poate incepe chiar si de la  299 lei, iar calitatea accesoriilor nu trebuie sa ne faca vreo grija in ceea ce priveste intretinerea sau durata de viata.