Diferente de preturi la electrocasnice in online

Să revenim la subiectul din titlu, deci vreau să vă spun că pe lângă renovările ce le voi face in propriul apartament, am inclus pe listă și o serie noua de electrocasnice de care am nevoie pe când mă voi muta.

Am nevoie de un frigider mare cu congelator, așa că m-am îndreptat către o combină frigorifică. Ținând cont că înainte să cumpăr ceva caut câte 2 zile detalii și informații, am stabilit că imi satisface nevoile o combină frigorifică disponibilă la Emag.

Deci dupa ce am stabilit că ăsta-i frigorificul pe care-l vreau am dat un search pe ”Goagăl” cu numele ei complet să vad și alte preturi și am constatat că nu la emag e cel mai bun preț și că au mai multe magazine acest produs.

Prețurile pentru el încep de la vreo 1360 LEI, iar la emag este 1560 LEI, doar că nu am găsit niciun magazin in care să fie inclusă în preț taxa verde și care să ofere transport gratuit așa cum oferă Emag-ul.

Acum eu pun următoarea întrebare…Oare se merită să economisesc 60 de lei și să cumpăr de la o firmă de la care n-am mai cumpărat nimic? oare dacă o să am probleme cu produsul, voi primi garanția? Voi plăti eu transportul de retur?Dacă facem un calcul, la cel mai mic preț de 1360 LEI + 40 LEI taxa verde + 100 lei transport că are vreo 70+ de kg, ajungem la 1500 LEI, prin urmare economisesc aprox 60 de lei față de prețul de la Emag.

De aceea, chiar dacă la unele magazine prețul este mai mic, cred ca lipsesc aceste facilități de bază care ne pot costa pe viitor mult mai mult.

A și încă un lucru, la magazinele mari gen Media Galaxy, Altex, Flanco, prețul este la fel ca și la Emag.