Ai grija de tine cu produsele AVON

Fiecare femeie este unica si are nevoie de ingrijre speciala. Gama de poroduse Avon a fost conceputa special in acest scop, pentru ingrijire impecabila in doar cativa pasi rapizi, usor de urmat. Create si reinventate pentru a satisface toate gusturile si toate necesitatile, produsele din ultima campanie Avon au toate calitatile pentru a ingriji orice tip de piele.

In categoria produselor de ingrijire speciala intra si gama de parfumuri AVON rare, care include sortimentele de apa de parfum: Rare Pearls, Rare Platinium, Rare Gold si Rare Ametyst. Aceste esente puternice sunt potrivite pentru fiecare tip de femeie, pentru ca le desavarseste personalitatea!

Apa de parfum Rare Pearls face parte din categoria esentelor forale. Miresmele de magnolie, lemn de trandafir si de lemn de santal sunt imbinate intr-un mod echilibrat, astfel incat aroma proaspata sa fie cea care primeaza. Aceasta apa de parfum se potriveste in orice context si in orice anotimp. Mireasma proaspata te invaluie si te ameteste inca de la primele note.

Apa de parfum Rare Platinium imbina aromele suave ale florilor de citrice cu esentele puternice ale lemnului de santal si de mosc. Primele arome care se simt sunt cele de mandarina, grepfruit alb si de bergamota. Notele de mijloc persistente sunt cele de orhidee, de tuberoza si de narcisa, iar in final se simt esentele puternice ale lemnului de santal, ale chihlimbarului si ale florilor de mosc.

Dintre cele patru parfumuri AVON se remarca prin mireasma puternica inconfundabila si aroma opulenta a lui RARE Gold. Buchetul persistent de floare de portocal, de bergamota si de ambra definesc notele principale ale esentei. Acest parfum puternic si opulent este esenta perfecta pentru anotimpul rece, este un parfum de iarna inedit cu tonuri si cu nuante puternice de flori dulci.

Aromele suave ale prunei combinaea cu mireasma dulce a florilor de violeta sicu esenta putenica a lemnului de santal sunt principalele arome care desavarsesc notele de baza ale apei de parfum Rare Amethyst. Delicat si intens, ofera senzatii inedite in fiecare pulverizare. OriceĀ doamna se poate simti proaspata si impecabila. Potrivit pentru zilele placute de primavara, dar si pentru a inmiresma pielea catifelata din zilele caldute de toamna.

Cauta si alege produse din ultimul catalog si te bucura de toate senzatiile delicate, pe care le poti simti! Alege, impreuna cu parfumurile deosebite, lotunile de corp aromate si hidratante. Din aceiasi colectie a elementelor RARE poti sa alegi si sa te desfeti cu spray-urile deodorante, mini apele de parfum si cu lotiunile de corp.