Ce presupune o campanie de promovare seo?

Tehnicile de optimizare a unui site web sunt foarte importante pentru a beneficia de pozitii bune in motoarele de cautare. Vizibilitatea inseamna vizitatori si utilizatori, deci inseamna profit pentru afacerea dumenavoastra, pe care doriti sa o promovati in mediul online.

Desfasurarea campaniei

O campanie de optimizare SEO a unui site inseamna utilizarea constanta a tuturor tehnicilor, pentru ca acel site sa ajunga pe primele pozitii in motoarelor de cautare pe anumite cuvinte cheie.
Promovarea SEO presupune o invesitie de durata, si implica atat resurse financiare cat si timp. Metodele nu sunt vizibile peste noapte, precum serviciile de promovare AdWords sau pe retelele social media, acestea se relizeaza in timp dar raman constante.

alege promovarea prin seoCalitatea continutului este un aspect important ce trebuie avut in vedere cand incepti crearea unui site si apoi a campanie de optimizare si promvare. Trebuie sa retineti ca in motoarele de cautare au intaietate informatiile originale, nu cele de genul copy- past, care de altfel sunt penalizata.

Ce inseamna promovare seo on page

Tehnica de promovare on page se focuseaza pe web-site in sine. Aceasta etapa este esentiala, deci trebuie realizata pe masura ce este creat site-ul. Platforma, structura, numarul de pagini interne, calitatea si cantiatea informatiilor, calitatea si rezolutia fotografiilor, crarea link-urilor interne sunt detalii care pot transforma int-un site banal intr-unul foarte bun inca de la inceput. Pentru ca site-urile sunt create pentru utilizatori, este important ca informatia oferita sa fie accesibila, paginile sa se incarce rapid, iar experienta vizitatorului sa fie una pozitiva pentru a reveni cu alta ocazie.

In aceasta etapa fiecare cuvant, fiecare imagine, fiecare informatie, fiecare buton, culoare si nuanta sunt extrem de importante, deci trebuie corect implementate pentru a aduce valoare site-ului.

Ce inseamna promovare seo off page

Odata site-ul creat, trebuie sa va concentrati atenia asupra tehnicilor de promovare off page, care aisgura vizibilitate in motoarele de cautare si aduc vizitatori interesati de serviciile/produsele/informatiile pe care le ofera website-ul dumneavoastra. Obtinerea in mod natural de link-uri, datorita continutului de buna calitate cu relevanta crescuta sunt tehnici bine vazute de algortimii motoarelor de cautare.

Specialistii care se ocupa cu optimizarea unui site utilizeaza in general doua metode de promovare off page: seo white hat si black hat. Nu sunt insa apreciate tehnicile agresive de manipulare a cautarilor, care pot fi aspru penalizate, pana la eliminarea in totalitate a domeniului din motoarele de cautare.