Tratament impotriva pielii uscate

Se apropie vara si batalia cu pielea uscata, polenul si alergiile problematice. Daca v-ati resemnat sa va simtiti inconfortabil si mental acceptati ca eforturile dvs. de hidratare nu vor fi niciodata suficiente in timpul lunilor de vara, atunci trebuie sa stiti despre cea mai buna protectie a pielii …

Bio-Oil Dry Skin Gel.
Vom evalua Bio Oil ulei de ingrijire a pielii pentru eficacitatea sa in minimizarea aspectului cicatricilor si vergeturilor. Deoarece Bio-Oil contine o combinatie de extracte de plante si vitamine cu proprietati hidratante, producatorii de ulei si-au indreptat atentia spre pielea uscata – una dintre cele mai mari probleme de piele.

Hidratare de lunga durata.
Pacientii cu piele uscata folosesc in prezent creme si lotiuni – aceste produse contin intre 60 si 80% apa, dar deoarece pielea este rezistenta la apa, apa se evapora de pe suprafata pielii, fara a beneficia de hidratare. Din fericire, formula Bio-Oil Dry Skin Gel este diferita: inlocuieste apa inactiva gasita in creme si lotiuni cu uleiuri nutritive pentru piele si alte ingrediente active. Acest lucru face mai usor pentru piele sa absoarba gel pe baza de ulei, care este proiectat pentru a restabili pielea uscata prin hranire profunda.

100% activ. 100% eficace.
Bio-Oil Dry Skin Gel a fost creat pentru rezultate si conceput pentru a restabili eficient pielea uscata. Designul unic al gelului de piele uscata Bio-Oil inseamna ca aproape fiecare ingredient din formula este activ, spre deosebire de cremele si lotiunile conventionale care au procente mari de apa inactiva.

Lucreaza mai mult. Merge mai departe.
Acest lucru inseamna ca formula Bio-Oil Dry Skin Gel contine numai ceea ce functioneaza pentru pielea uscata si nimic mai mult. Cand este aplicat pe piele, gelul pe baza de ulei lucreaza mai mult si merge mai departe decat cremele si lotiunile pe baza de apa. Si pentru ca este necesar un produs substantial mai mic pentru a acoperi aceeasi zona a corpului, Bio-Oil Dry Skin Gel nu este doar 100% eficient, dar are si un pret accesibil.