Suplimente naturale pentru memorie si concentrare

Suplimentele naturale sunt studiate pentru efectele lor antiinflamatorii. Acestea vor ajuta cu memoria, concentrarea si starea de spirit. Dar mai intai, ce puteti face si voi?

Sanatatea cognitiva se refera la mentinerea si optimizarea functiilor mentale – lucruri precum memoria si concentrarea, precum si starea de spirit. Iata ce puteti face pentru o memorie si o concentrare mai buna:

Exercitii de creier
Crosswords sau lectura sunt echivalente exercitiilor fizice, dar in loc de un pachet de sase, veti crea conexiuni puternice intre celulele care transmit ganduri. Indiferent de varsta dvs., exercitiul mental are un efect pozitiv asupra creierului dumneavoastra. Asa ca tratati-va creierul pana la un exercitiu si o stimulare regulata.

Sucuri naturale de luat in considerare
Sunt facute progrese si pe frontul medicamentelor: supravietuirea naturala este studiata pentru efectele lor antiinflamatorii. Cercetarile sugereaza ca o serie de suplimente nutritionale pot imbunatati sanatatea cognitiva Acestea includ produse pe baza de omega-3, vitamine B (in special B6, folat si B12) si ginkgo biloba.

Inainte de comandarea in vrac, asigurati-va ca stilul de viata este sub control (exercitiu, dieta buna, sedere sociala).

Activitatea sociala

Poate parea o aberatie, dar trebuie sa aveti activitati alaturi si impreuna cu oamenii pentru o putere de memorie si concentrare mai bune. Prin jocuri interactive sau simple discutii puteti invata o groaza de lucruri noi despre oamenii din jur, despre istorie, ori orice alte subiecte de interes. Pastrati mereu un loc liber in agenda dumneavoastra pentru iesiri cu prietenii, familia sau evenimente sociale.