Cum sa scapi de stres

Stresul este boala secolului 21. Iata cateva trucuri despre cum poti sa scapi si sa te relaxezi:

Foloseste timpul liber pe bune
Stiti acele saptamani sau zile cand iesiti de la serviciu? Utilizati-le. Indiferent daca va aflati intr-o vacanta exotica sau doar stati acasa, indepartarea de rutina dvs. tipica va poate reporni energia si va poate pune in scena vietii.

 Incetati sa va taiati propriile legume la domiciliu
Femeile au de multe ori asteptari nerealiste si mari de la sine pentru a face totul perfect. Este bine sa faceti o pauza si sa luati comenzi rapide cand puteti – chiar si cu ceva la fel de simplu ca taierea propriilor legume. Continuati si cumparati legumele taiate deja (serios – economisiti atat de mult timp).

Uita-te la un serial in seara asta in loc de stiri
Sigur, este bine sa tii pasul cu evenimentele actuale, dar nu exista nicio indoiala ca stirile pot fi stresante. Daca observati ca vizionarea stirilor va streseaza,  faceti o pauza. Utilizati acel moment pentru a va recupera spectacolele care va fac placere.

Exercitiu timp de cel putin 20 de minute in fiecare zi
Activitatea fizica este un uimitor stress-reliever. Poate scadea tensiunea arteriala, imbunatateasca somnul si va poate oferi mai multa energie.

Dar nu aveti nevoie sa faceti exercitii de intensitate mare in fiecare zi pentru a beneficia de avantaje. Chiar si o plimbare de 20 de minute, sedinta, inot sau dans in timpul unei perioade de stres pot da un efect imediat care poate dura cateva ore.

Radeti la un club de comediu
Ganditi-va la ultima data cand ati ras – si ma refer la ras (nu doar la „LOL”). Probabil ca v-ati simtit mai putin stresat in acel moment, nu?

Exista un motiv: Oamenii detin adesea o multime de stres in fata lor si rasul sau zambetele pot ajuta la ameliorarea tensiunii.